Noi funcții și conținut disponibile pe Samsung TV Plus

173
Samsung TV Plus
Sursa foto: via androidheadlines.com

Serviciul Samsung TV Plus este tot mai apreciat de utilizatorii de televizoare Samsung și compania îl are mereu în vedere. Acum gigantul high-tech sud-coreean a anunțat o nouă actualizare majoră pentru serviciul său gratuit de streaming video. Compania adaugă noi canale și funcții pentru a oferi spectatorilor mai mult conținut de vizionat. Această actualizare va fi lansată pentru utilizatori până la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2024.

Lansat în 2015, Samsung TV Plus este un serviciu gratuit de video la cerere pentru clienții săi. Serviciul este disponibil pe televizoare inteligente Samsung, telefoane Galaxy, tablete, monitoare inteligente, frigidere Family Hub și pe web. După o lansare timpurie limitată, a ajuns acum în 24 de țări din întreaga lume, cu peste 535 de milioane de dispozitive acceptate.

Samsung TV Plus are peste 300 de canale în SUA și 2.400 de canale la nivel global. Acestea cuprind programe de cuprinzând știri, sport, divertisment, muzică și multe altele. Datorită unei vaste biblioteci de conținut, clienții Samsung înclină din ce în ce mai mult către aceasta. Serviciul a înregistrat o creștere uimitoare de 60% anual a audienței la nivel global în ultimele 12 luni.

Compania coreeană face acum tot mai multe pentru a îmbunătăți experiența Samsung TV Plus pentru telespectatori. Lansează versiunea 5.2 a serviciului pentru a îmbunătăți descoperirea de conținut, adăugând simultan mai multe funcții și conținut. Ecranul de pornire actualizat aduce o secțiune dedicată copiilor, care găzduiește programarea „Cel mai bun dintre copii”. Aici vor fi selectate emisiuni de la peste 20 de canale pentru familie, emisiuni pentru copii și filme.

Baby Einstein este o franciză americană și o linie de produse multimedia, inclusiv programe video pentru acasă. Franciza este produsă de The Baby Einstein Company fondată de profesoara Julie Aigner-Clark. Baby Einstein a fost lansat pe 4 iunie 1996.

Blippi, Barney și prietenii, Baby Einstein, Teletubbies, Caillou, The Adventures of Super Mario Bros 3, Sonic the Hedgehog, PBS KIDS, Strawberry Shortcake, Slugterra, Moonbug, LEGO Channel și Kidoodle.TV sunt câteva dintre nume Samsung menționate în comunicatul său de presă. Ar trebui să găsiți mult mai mult conținut pentru copiii dvs. în noua secțiune.

Pe lângă o secțiune pentru copii, Samsung TV Plus îmbunătățește și emisiunile dedicate muzicii. Sevicul Samsung de streaming mândrește cu peste 40 de canale și 200 de liste de redare de la servicii de distribuție muzicală precum Vevo, XITE și Stingray. Samsung a creat liste de redare bazate pe gen, decenii, artiști și multe altele, potrivit AndroidHeadlines. Ideea este de a satisface o gamă largă de gusturi muzicale, oferind câte ceva tuturor.