Update cu funcții noi și îmbunătățiri UX pentru Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 este cel mai bun smartwatch disponibil momentan pe piață.

1736

Samsung Gear S2 este cel mai bun smartwatch disponibil momentan pe piață. Direct din cutie oferă o experiența excelentă pentru utilizator și informații recente susțin apariția unui nou update major disponibil în viitorul apropiat. Gigantul high-tech din Coreea de Sud s-a întrecut pe sine cu acest ceas inteligent.

Update-ul va fi cel mai mare de până acum, iar funcția cea mai importantă ce va fi adăugată este posibilitatea de a utiliza fotografii ca background pentru ceas. Folosirea de poze personale ca wallpaper pe telefoane este ceva obișnuit și este ceva firesc ca acest lucru să fie posibil și pentru ceas.

După update, smartwatch-ul Samsung Gear S2 va începe să facă recomandări cu diferite fețe permițând utilizatorului să le instaleze direct din ceas. Aceste recomandări se vor extinde și la aplicații – Samsung încercând practic să facă utilizatorul să folosească telefonul cât mai puțin, astfel introducând opțiunea de a posta statusuri pe Facebook direct de pe ceas.

Și abilitățile de urmărire ale activității ale lui Gear S2 vor fi îmbunățite, update-ul adăugând monitorizarea somnului, o funcție care trebuia să se găsească de la început.

Alte modificări vor include adăugarea informațiilor despre index-ul UV la aplicația meteo, posibilitatea de a porni timer-ul folosind S Voice și meniuri pentru managerierea notificărilor.