Galaxy A20 (SM-A260F) cu Android Go văzut pe Geekbench

1516
Samsung va lansa anul acesta câteva noi smartphone-uri din seria A, iar Galaxy A20 este unul dintre ele. Nu este prima dată când am văzut un Samsung Galaxy A20 listat pe Geekbench. Telefonul a apărut luna trecută pe site-ul de benchmarking, dezvăluind câteva din specificațiile sale. Listarea a arătat, de asemenea, că telefonul a rulat cel mai recent sistem de operare Android 9.0 Pie. Interesant, telefonul a apărut din nou pe Geekbench, dar de data aceasta se poate vedea că rulează sistemul de operare Android Go. Telefonul Samsung are modelul SM-A260F, ceea ce înseamnă că ar putea fi Galaxy A20. Nu suntem siguri de acest lucru, dar cel mai probabil este o variantă separată de Galaxy A20 care rulează Android Go. Specificațiile hardware din listă sunt, de asemenea, diferite de cele specificate anterior pe Geekbench. Această variantă a telefonului vine cu 1 GB de memorie RAM și este alimentată de cipset-ul Exynos 7870, potrivit 91Mobiles. Toate telefoanele lansate cu Android Go au o memorie RAM de 1 GB. La apariția anterioară a lui Galaxy A20 cu numărul de model (SM-A205FN) pe Geeckbench, avut 3 GB de RAM și procesorul Exynos 7885. Astfel acest Galaxy A20 cu Android Go poate fi cea mai accesibilă ofertă din noua serie Galaxy A.

Android Go este o versiune mai simplă a sistemului de operare Android 8.1 Oreo. Aduce cele mai bune caracteristici ale sistemului de operare Android și le pune pe dispozitive cu maximum 1 GB de memorie RAM. Astfel aceste telefoane sunt foarte accesibile ca preț dar dispun de specificații mai slăbuțe.

Galaxy A20 cu Android Go va rula pe Android 8.1 Oreo
Primul smartphone Samsung Android Go a fost Galaxy J2 Core și a fost lansat în august anul trecut. De atunci, gigantul tech sud-coreean nu a mai lansat un astfel de telefon. Procesorul quad-core Exynos 7570 se află pe J2 Core cu memorie RAM de 1 GB și 8 GB stocare. Galaxy J2 Core are un ecran de 5 inch (960 × 540 pixeli), Corning Gorilla Glass, o cameră foto de 8 MP spate și o cameră de 5 MP în față. Mai dispune de slot pentru card microSD, un port microUSB 2.0 și o baterie de 2.600 mAh. Specificații mai slabe și un preț mai mic. Android Go este versiunea cea mai slabă a aplicației Android Oreo pentru smartphone-uri cu buget redus. Da, această variantă A20 Android Go va rula Android 8.1 Oreo, care contrazice cu listarea anterioară a Geekbench care a menționat că A20 vine cu Android 9.0 Pie. Potrivit informațiilor, Samsung intenționează să lanseze cel puțin cinci noi telefoane în seria A. Galaxy A30, A50, A70 și A90 au fost toate reperate pe site-uri de testare. Din moment ce Galaxy A20 este cel mai mic din acest lot, este posibil ca să nu primească un scaner de amprente digitale. De asemenea, ne putem aștepta ca varianta bazată pe Android Go a modelului A20 să fie mai accesibilă decât modelul standard și vândută numai în anumite regiuni. Dacă acest telefon, atunci când va fi lansat se va numi sau nu Galaxy A20 rămâne de văzut. Este posibil ca Samsung să mai adauge un nume la sfârșit, pentru a scoate în evidență sistemul de operare Android Go. Nu avem nicio idee cu privire la momentul în care Samsung intenționează să lanseze noua serie de smartphone-uri Galaxy A.