Acasă Stiri Seria Samsung Galaxy A (2018) poate veni cu Infinity Display

Seria Samsung Galaxy A (2018) poate veni cu Infinity Display

Afișajul Infinity a fost introdus de Samsung cu Galaxy S8 și Galaxy S8+ la începutul acestui an. Samsung a adus acum acest afișaj la seria Galaxy Note, pe cel mai emblematic model Note 8, ultima informație din domeniu spune că seria Galaxy A (2018) va veni cu acest Infinity Display.

De ceva timp, am fost obișnuiți să găsim pe smartphone-urile Samsung cele mai renumite ecrane Edge, care au dat producătorului coreean o anume distincție pe piață.

La acestea au fost adăugate recent ecranele Infinity, care contopește faimoasa margine (edge) cu „marginea fără margini„. Cel mai nou produs cu acest nou design este Galaxy Note 8 și este aproape sigur că Samsung Galaxy S9 va beneficia și el de ecranul Infinity … dar nu numai el.

Poate ar fi chiar logic și deloc surprinzător ca Samsung să aducă Display-ul Infinity și la smartphone-urile de primă clasă, adică gama A.

Potrivit postării pe Twitter a leakster-ului @mmddj_china, Infinity Display vine în seria Galaxy A începând de anul viitor. Samsung a lansat deja versiunea din acest an a seriei A încă din luna ianuarie. Prin urmare, ne putem aștepta ca viitoarea gamă Samsung Galaxy A (2018) să conțină afișajul Infinity.

Infinity Display, vă oferă un ecran mai mare fără a fi nevoie de o unitate fizică mai mare. Ecranul formează o suprafață netedă, continuă, fără butoane fizice sau unghiuri. Rezultatul este o experiență de vizionare cu adevărat captivantă fără a distrage atenția și face ca multi-tasking să fie mult mai convenabil.

Dacă Samsung va face sau nu o rezoluție până la Quad HD pentru aceste telefoane, rămâne de văzut. Ceea ce ne putem aștepta este ca acestea să aibă ecrane curbate cu margini și unghiuri minime.

Acest lucru ar permite o creștere a raportului ecran/corp pe aceste telefoane, foarte apreciate mai ales din cauza raportului preț/specificații.

În acest moment nu există alte informații despre seria Samsung Galaxy A (2018). Cu siguranta va veni cu variante mult îmbunătățite pentru anul 2018 și ar putea avea, de asemenea, un sistem dual camera.

Această schimbare ar putea fi foarte interesantă dacă producătorul sud-coreean este decis să ofere ecranele sale gamei mid-range – ar fi o schimbare cu adevărat importantă pentru anul viitor.

Samsung nu a spus nimic deocamdată despre gama Galaxy A (2018). Ar trebiu să luam această informație ca o speculație a comentatorilor din domeniul telefoniei mobile, mai ales că sursa de unde provine informația nu are o foarte solidă reputație în acest domeniu.

Mai avem mult de mers până ca Samsung să prezinte noutățile seriei Galaxy A pentru 2018.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...