Acasă Stiri Seria Samsung Galaxy A (2018) poate veni cu Infinity Display

Seria Samsung Galaxy A (2018) poate veni cu Infinity Display

Afișajul Infinity a fost introdus de Samsung cu Galaxy S8 și Galaxy S8+ la începutul acestui an. Samsung a adus acum acest afișaj la seria Galaxy Note, pe cel mai emblematic model Note 8, ultima informație din domeniu spune că seria Galaxy A (2018) va veni cu acest Infinity Display.

De ceva timp, am fost obișnuiți să găsim pe smartphone-urile Samsung cele mai renumite ecrane Edge, care au dat producătorului coreean o anume distincție pe piață.

La acestea au fost adăugate recent ecranele Infinity, care contopește faimoasa margine (edge) cu „marginea fără margini„. Cel mai nou produs cu acest nou design este Galaxy Note 8 și este aproape sigur că Samsung Galaxy S9 va beneficia și el de ecranul Infinity … dar nu numai el.

Poate ar fi chiar logic și deloc surprinzător ca Samsung să aducă Display-ul Infinity și la smartphone-urile de primă clasă, adică gama A.

Potrivit postării pe Twitter a leakster-ului @mmddj_china, Infinity Display vine în seria Galaxy A începând de anul viitor. Samsung a lansat deja versiunea din acest an a seriei A încă din luna ianuarie. Prin urmare, ne putem aștepta ca viitoarea gamă Samsung Galaxy A (2018) să conțină afișajul Infinity.

Infinity Display, vă oferă un ecran mai mare fără a fi nevoie de o unitate fizică mai mare. Ecranul formează o suprafață netedă, continuă, fără butoane fizice sau unghiuri. Rezultatul este o experiență de vizionare cu adevărat captivantă fără a distrage atenția și face ca multi-tasking să fie mult mai convenabil.

Dacă Samsung va face sau nu o rezoluție până la Quad HD pentru aceste telefoane, rămâne de văzut. Ceea ce ne putem aștepta este ca acestea să aibă ecrane curbate cu margini și unghiuri minime.

Acest lucru ar permite o creștere a raportului ecran/corp pe aceste telefoane, foarte apreciate mai ales din cauza raportului preț/specificații.

În acest moment nu există alte informații despre seria Samsung Galaxy A (2018). Cu siguranta va veni cu variante mult îmbunătățite pentru anul 2018 și ar putea avea, de asemenea, un sistem dual camera.

Această schimbare ar putea fi foarte interesantă dacă producătorul sud-coreean este decis să ofere ecranele sale gamei mid-range – ar fi o schimbare cu adevărat importantă pentru anul viitor.

Samsung nu a spus nimic deocamdată despre gama Galaxy A (2018). Ar trebiu să luam această informație ca o speculație a comentatorilor din domeniul telefoniei mobile, mai ales că sursa de unde provine informația nu are o foarte solidă reputație în acest domeniu.

Mai avem mult de mers până ca Samsung să prezinte noutățile seriei Galaxy A pentru 2018.

Stiri

Cele mai bune caracteristici pentru telefoanele Samsung cu One UI 4.0

One UI 4 este următoarea iterație a interfeței Samsung care se bazează pe Android 12. Interfața companiei coreene a parcurs un drum...

Mai multe funcții noi vin cu Snapdragon 8 Gen 1 pe telefoanele Android

Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 al companiei Qualcomm este oficial și este întors pe toate părțile în privința performanțelor. Dacă vreți un...

Iată cele mai populare zece emoji ale anului 2021! 😂

Folosirea de emoji pentru a exprima diferite emoții pe smartphone-uri este o practică zilnică pentru toți utilizatorii indiferent de telefon. Consorțiul Unicode...

Actualizare seria Galaxy S21, remediază eroarea video WhatsApp

Acum o săptămână sau două, seria Galaxy S21 a primit upgrade la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deși...

Cum să aveți grijă de un telefon certificat IP68 pentru rezistență la apă

Avem un sentiment de siguranță când ne prinde ploaia și aveam telefonul la noi, mai ales atunci când acesta este certificat IP68....

Mai multe telefoane Galaxy vor fi rezistente la apă în 2022 dar tabletele nu

Rezistența la apă este o caracteristică care nu apare suficient de des în titluri. Cu toate acestea, cei doi mari jucători din...

La Mulți Ani celor care își serbează ziua onomastică de Sfântul Nicolae!

Sfântul Nicolae se sărbătorește în ziua de 6 decembrie. Este o tradiție în mai multe țări europene, ziua de 6 decembrie fiind stabilită ca...