Gama Galaxy A (2019) cu triple-camera, una din camere de 32 MP

2292

Gama Samsung Galaxy A (2019) va avea camere triple la spate iar una dintre camere, probabil cea cu unghi ultra-larg, ar putea include un senzor foto de 32 megapixeli. Am auzit deja din mai multe surse că Samsung vrea să doteze anul viitor atât telefoanele sale mid-range, cât și telefoanele emblematice cu sisteme triple de camere.

Dar cea mai recentă informație din Coreea de Sud, de la ETNews, face cumva lumină asupra tipului de camere pe care le putem aștepta pe aceste dispozitive mid-range. Potrivit publicației ETNews, cel puțin unul dintre telefoanele Galaxy A (2019), sigur din telefoanele superioare ale acestei game, va veni cu o cameră primară de 32 MP la spate alături de alte două camere, una de 8 megapixeli și una de 5 MP. Un total de 45 megapixeli!

Dacă doriți camere de înaltă rezoluție în timp ce cumpărați un smartphone Samsung astăzi, trebuie să vă orientați spre unul dintre telefoanele din seria Galaxy A. O camera de înaltă rezoluție de pe un telefon Samsung este în prezent pe Galaxy A9 Star. Acest smartphone are o configurație foto de 24 MP + 16 MP la spate și o cameră de 24 MP pentru autoportrete. În același timp, Samsung Galaxy A6+ (2018) are o cameră foto de 24 MP frontal și dual camera pe spate cu 16 MP + 5 MP.

Aceeași informație spune ca Samsung se gândește să meargă mai departe și chiar să folosească o cameră de 40 de megapixeli. Acest lucru ar putea fi un salt substanțial în materie de camere foto și, credem că ar fi un lucru cel puțin surprinzător să vedem așa ceva pe un dispozitiv din seria Galaxy A. Numai dacă ne gândim că Samsung Galaxy S8, unul dintre cele mai performante și în același timp iubite telefoane de la Samsung dispune de o cameră de 12 MP la spate și 8 MP frontal.

Samsung Galaxy „A” (Alpha) – acestă gamă de telefoane a fost lansată în anul 2014 şi reprezintă terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung, telefoane mid-range, cu specificații puternice şi materiale premium. O gamă apropiată ca nivel de caracteristici gamei Galaxy S.

Desigur, cât de multă îmbunătățire a fotografiilor și a imaginii vor aduce aceste camere de înaltă rezoluție pe aceste smartphone-uri din gama Galaxy A vom vedea doar anul viitor. De asemenea, va trebui să așteptăm și să vedem cât de mare va fi numărul de megapixeli pe care Samsung îl va pune pe aceste telefoane.

Un lucru este clar: tradiția telefoanelor din seria Galaxy A din acest an, cu mai mulți megapixeli decât ale telefoanelor emblematice ale companiei Samsung este foarte probabil să continue anul viitor.

SURSĂSamMobile