Seria Galaxy A în curând cu display-uri curbate

1623

Viitoarele Galaxy A ar putea veni cu ecrane curbate.

Conform unui nou raport din Corea de Sud, Samsung este în căutare de a extinde gama sa de ecrane curbe de afișare la seria Samsung Galaxy A, potrivit unui raport din site-ul web corean etnews.com.

Galaxy A este o gamă destul de diversă și include ofertele de buget mediu, cum ar fi Galaxy A3, și modele ușor avansate, cum ar fi Galaxy A5, A7 și A9.

Ca de obicei Samsung nu confirmă acest lucru, dar fanii Samsung trebuie să aibă răbdare, și probabil acest lucru se va întâmpla la seriile A de anul viitor.

Galaxy Serie A, include A9, A7, A5 și A3, Samsung nu a prezentat încă un model cu un ecran curbat, acestea a fost de obicei rezervat pentru gama premium a companiei de telefoane mobile.

Samsung încearcă acum să crească randamentul producției de ecrane curbe, astfel încât costurile de producție să poată fi reduse. În acest fel Samsung poate folosi ecrane curbate la smartphone-uri de gamă medie afirmă site-ul sud-corean.

Samsung este în prezent lider mondial în producția de telefoane mobile.

Dar pentru a se menține în acest fotoliu, una din modalitățile de a rămâne competitiv este și de a veni cu telefoane la prețuri reduse de nivel intermediar-gama medie, cu specificațiile hardware unice și atractive în același timp.

SURSĂETNews