Galaxy A02 și Galaxy M02 certificate de Wi-Fi, lansarea poate fi aproape

425
Sursa Foto: Wi-Fi Alliance

Mai multe informații recente au arătat că Samsung lucrează la două telefoane entry-level: Galaxy A02 (SM-A025F) și Galaxy M02 (SM-M025F). Ambele telefoane au fost certificate de autoritatea Bluetooth SIG luna trecută. Mai târziu, A02 a apărut pe Geekbench și la platforme de certificare precum FCC și NBTC. M02 a fost observat și la Geekbench și BIS. Ambele telefoane par să aibă specificații identice.

Telefoanele Galaxy A02 și Galaxy M02 au primit acum aprobarea de la platforma de certificare Wi-Fi Alliance. Listarea pe site-ul Wi-Fi Alliance a dezvăluit că Galaxy A02 și Galaxy M02 suportă Wi-Fi b / g / n și Android 10 OS. Cu încă o altă certificare importantă, A02 și M02 sunt așteptate să devină oficiale în curând.

Galaxy A02 și Galaxy M02, printre cele mai ieftine telefoane Samsung

Am scris anterior că Samsung Galaxy A02 și Galaxy M02 ar putea avea în dotare procesorul Qualcomm Snapdragon 450. Conform zvonurilor se așteaptă ca aceste telefoane să aibă afișaje cu diagonala de 5,71 inch cu suport pentru rezoluție HD+. Galaxy A02 și M02 ar putea fi echipate cu 2 / 3GB de memorie RAM. Este posibil ca ambele telefoane să vină cu 32GB stocare internă și un slot pentru card micro-SD pentru stocare suplimentară.

Se speculează că cele două smartphone-uri entry-level vor veni cu dual-camera la spate. Aceasta va fi compusă dintr-o camera principală de 13 megapixeli însoțită de o camera de 2MP. Frontal pentru selfie și apeluri video, se va afla o camera de 8 megapixeli. Aceste receptoare ar putea fi alimentate cu baterii de 3.500 mAh. Nu există nicio informație despre prețurile acestor telefoane.

GizmoChina este un blog tehnic în special despre smartphone-uri, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu și are peste trei milioane de utilizatori lunar. GizmoChina are sediul central în Shenzhen, China.

Atât Samsung Galaxy M02, cât și Galaxy A02 sunt așteptate să apară ca telefoane entry-level foarte accesibile. De exemplu Samsung Galaxy M01, care a fost lansat în India cu un preț de 100 de euro, a fost redus recent la 7.999 rupii, aproximativ 90 de euro. Conform GizmoChina, ne așteptăm la aproximativ același preț pentru Galaxy A02 și M02, undeva în jur de 100 de euro.

Samsung Galaxy M01 are un ecran LCD TFT de 5,7 inch, HD+. Procesorul Snapdragon 439 este asociat cu 3GB RAM și 32GB stocare, cu suport pentru card micro-SD de până la 512GB. Are o cameră primară de 13MP și una de adâncime de 2MP. În față are o camera de 5MP.