Galaxy A02s observat pe Geekbench, are procesor Snapdragon 450

582
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Specificațiile lui Samsung Galaxy A02s au fost văzute pe Geekbench, sugerând lansarea sa iminentă. Galaxy A02s cu numărul de model SM-A025G a fost văzut pe platforma etalon de referință cu un procesor Snapdragon 450, 3GB memorie RAM și Android 10. Chiar dacă poate fi lansat în orice moment, data lansării încă nu a fost dezvăluită.

Specificațiile Samsung Galaxy A02s își găsesc încet drumul spre viitorii potențiali utilizatori. Numele său a fost confirmat recent prin intermediul site-ului web de certificare Bluetooth SIG. Acum A02s a fost reperat pe site-ul web de referință Geekbench cu numărul de model Samsung SM-A025G.

Galaxy A02s cu rezultate onorabile pe Geekbench

Conform listării, Samsung Galaxy A02s are 3GB RAM, un chipset Qualcomm și sistemul de operare Android 10. Telefonul bugetar a reușit să obțină 756 puncte în single-core și 3.934 puncte în testele multi-core. Mai mult decât onorabil pentru un telefon din partea de jos a gamei medii.

Apariția pe platforma de comparare Geekbench nu a dezvăluit detaliile cipset-ului. Dar, Galaxy A02s aproape sigur va veni cu procesorul Snapdragon 450 pe baza menționării procesorului grafic GPU Adreno 506 în codul sursă. Din păcate, în prezent nu se cunosc alte detalii despre telefon. Dar, din moment ce telefonul a apărut pe internet, lansarea ar putea fi mai aproape decât credem.

GPU Adreno 506 este o placă grafică mobilă pentru smartphone-uri și tablete de gamă medie (în mare parte bazate pe Android). GPU este direct responsabil pentru performanțele de joc și de redare ale telefonului. Adreno 506 este unul dintre cele mai bune GPU-uri de nivel mediu.

În mod separat, Samsung Galaxy F12 este și el în lucru și poartă numărul de model SM-F127G. Sunt speculații că acesta va fi un telefon din seria Galaxy M, redenumit ca Galaxy F pentru anumite piețe. Mergând după numărul modelului, telefonul din seria F poate fi numit Galaxy F12 sau F12s. Samsung Galaxy F41 este primul telefon din seria Galaxy F de la gigantul sud-coreean și a fost lansat recent în India.

Telefonul este disponibil exclusiv prin Flipkart și începe de la 16.999 rupii în India, ~195 de euro, conform 91Mobiles. Deși încă nu se știe nimic despre telefoanele Galaxy F12 sau F12s, acestea sigur vor fi livrate cu Android 10, 4G LTE, conectivitate Wi-Fi dual-band, un procesor Exynos și cel puțin 64GB stocare.