Samsung Galaxy A03 certificat de Wi-Fi Alliance, poate fi lansat în curând

649
Samsung Galaxy A03 certificat WiFi Alliance poate fi lansat in curand
Sursa Foto: via gizmochina.com

În august, Samsung a anunțat smartphone-ul Galaxy A03s, acum sunt multe informații că Samsung Galaxy A03 este aproape de lansare. Luna trecută, Galaxy A03 a fost observat pe site-ul de referință Geekbench și pe platforma de certificare FCC. Informații noi arată că telefonul a primit acum și aprobarea Wi-Fi Alliance.

Samsung Galaxy A03 a apărut cu numărul de model SM-A032F / DS în baza de date a Wi-Fi Alliance. Listarea arată că dispozitivul suportă Wi-Fi 802.11 b / g / n, ceea ce indică faptul că acesta va fi un dispozitiv low-end. Conform GizmoChina, Galaxy A03 ar trebui să aibă caracteristici hardware și multe specificații similare cu Samsung Galaxy A03s.

Samsung Galaxy A03 cu procesor Unisoc

Informațiile anterioare au dezvăluit că Samsung Galaxy A03 ar putea fi alimentat de cip-setul Unisoc SC9863A. Acesta va fi echipat cu 2GB RAM și Android 11 ca sistem de operare. Acesta din urmă ar putea fi în versiune Go Edition. Certificarea FCC a dispozitivului a arătat că va avea o baterie de 5.000mAh. În prezent, nu există alte informații disponibile despre specificațiile lui Samsung Galaxy A03.

Predecesorul Galaxy A02 a fost disponibil într-o variantă de 3GB RAM. Prin urmare, este posibil ca viitorul Galaxy A03 să vină și într-o variantă cu 3GB de memorie RAM. Cu toate acestea, în loc de un cipset MediaTek MT6765 Helio P35 (12nm), cum este pe Galaxy A03s, se pare că Galaxy A03 va veni cu un procesor Unisoc.

Versiunea Android Go Edition se bazează pe versiunea obișnuită de Android. Go Edition este optimizat pentru a rula aplicații mai ușoare pentru telefoanele low-end. Prima versiune Go a fost lansată cu sistemul de operare Android Oreo.

Pentru a vedea la ce să ne așteptăm de la Galaxy A03 ne uităm puțin la Galaxy A03s. Acesta are un ecran HD+ de 6,5 inch, o cameră frontală de 5MP și triple-camera la spate cu cameră principală de 13MP + 2 + 2 megapixeli. Principala diferență între Galaxy A03s și Samsung Galaxy A03 ar trebui să fie doar în privința procesorului. Cel mai probabil, telefonul va veni cu un scaner de amprente montat lateral.

Este posibil ca Galaxy A03 să fie lansat oficial în luna următoare. Ca preț ar trebui să fie un telefon foarte ieftin. Galaxy A03s are un preț în jur de 850 de lei în România și aproximativ 150 de euro în Europa. Astfel ne așteptăm la un preț în jurul acelorași valori pentru Galaxy A03.