Samsung Galaxy A04 Core a apărut pe Geekbench cu procesorul Helio P35

269
Samsung Galaxy A04 Core
Sursa foto: gizmochina.com

Primele informații despre viitorului smartphone Samsung Galaxy A04 Core au apărut cu câteva luni în urmă. Este un telefon entry-level care îi va succede lui Samsung Galaxy A03 Core. Acesta din urmă a fost lansat în decembrie anul trecut, are un ecran de 6,5 inch (16,51 centimetri) și o baterie de 5.000 mAh.

Acum, înainte de lansare, Smartphone-ul Samsung Galaxy A04 Core a apărut în baza de date Geekbench, conform GizmoChina. Cu această ocazie am aflat câteva dintre specificațiile și caracteristicile sale. Ne așteptăm la specificații asemănătoare cu Galaxy A03 Core, ne gândim în primul rând la diagonala ecranului și baterie, dar probabil vor fi și altele.

Samsung Galaxy A04 Core cu MediaTek Helio P35 și 3GB de RAM

Samsung Galaxy A04 Core a apărut în baza de date Geekbench cu numărul de model SM-A042F. Site-ul de referință dezvăluie că Galaxy A04 Core are un procesor quad-core cu o frecvență de bază de 2,3 GHz și o placă de bază cu numele de cod „a04e”. Listarea pe site dezvăluie, de asemenea, numele procesorului ca MT6765V/CB. Acest lucru indică faptul că dispozitivul dispune de cip-setul MediaTek Helio P35.

Tot de pe Geekbench aflăm, de asemenea, că A04 Core are 3GB memorie RAM și Android 12. Pe site-ul de referință Geekbanch 4, Galaxy A04 Core a obținut 802 de puncte la testul single-core și 3.556 de puncte la testul multi-core al Geekbench 4. Pentru un telefon entry-level sunt rezultate onorabile.

Primele smartphone-uri Samsung cu un bliț LED frontal au fost Galaxy J5 și Galaxy J7. Ambele telefoane au fost lansate în 2015, inițial în China. Bliț-ul LED însoțește camera frontală de 5 MP aflată atât pe Galaxy J5, cât și pe Galaxy J7.

Până acum, am aflat că dispozitivul are un spate din policarbonat cu un finisaj mat și o singură cameră acolo însoțită de un blitz LED. Pe partea dreaptă viitorul telefonului are un balansoar de volum și o tastă de pornire. Paradoxal de aici lipsește un scaner de amprente. În cele din urmă, pe baza redărilor anterioare, dispozitivul este de așteptat să vină în – negru, verde și cupru.

Alte detalii despre Samsung Galaxy A04 Core sunt încă secrete, dar ne așteptăm să apară mai multe informații în scurt timp.