Samsung Galaxy A04s în lucru, are un nou design al camerelor foto

264
Samsung Galaxy A04s
Sursa Foto: @Onleaks

Samsung pregătește un nou smartphone Android entry-level sub forma Galaxy A04s. Este posibil ca Samsung Galaxy A04s să fie încă la câteva luni de la lansare. Dar avem deja o privire detaliată asupra designului său datorită randărilor de înaltă rezoluție împărtășite de cunoscutul tipster Steve Hemmerstoffer, alias Onleaks

Deoarece acest viitor smartphone Samsung va fi foarte ieftin, nu există prea multe lucruri de care să fim entuziasmați aici. Samsung Galaxy A04s are un afișaj plat cu o crestătură în formă de V în centru. Ramele din jurul afișajului sunt destul de vizibile, dar cu o bărbie groasă în partea de jos. Ca orice alt smartphone Samsung, Galaxy A04s are, de asemenea, controalele de volum și butonul de pornire în partea dreaptă. Acesta din urmă funcționează ca un scaner de amprente.

Marginea de jos are o grilă pentru difuzor, un orificiu pentru microfon, un port USB Tip-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Mufa audio este încă o înțepătură în dispozitivele low-cost. Mai există un orificiu pentru microfon în partea de sus, în timp ce tava SIM se află pe partea stângă.

Samsung Galaxy A04s fără denivelare pentru modulul foto

Trecând în spate, Samsung Galaxy A04s are trei camere aliniate vertical. Nu există totuși nicio denivelare a modulului foto acolo. În schimb, fiecare cameră individual iese puțin în afara panoului din spate. Un bliț LED este prezent și el în zonă. Vedem că Samsung folosește din ce în ce mai mult acest design de cameră pe smartphone-urile sale ieftine.

Tot din aceeași sursă, citată de AndroidHeadlines, aflăm și unele dintre specificațiile cheie ale telefonului Samsung Galaxy A04s. Pentru început, acesta are un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,52 cm) cu rezoluție HD+ (720p) și o rată de reîmprospătare de 60Hz. Ar putea fi un display LCD, deoarece AMOLED este prea „premium” pentru smartphone-urile entry-level.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010 și este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles, US. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre telefoane, tablete și alte dispozitive Android.

Specificațiile camerelor sunt necunoscute, dar nu ne așteptăm la o schimbare revoluționară față de Samsung Galaxy A03s de anul trecut. Acesta are o cameră principală de 13MP, o cameră macro de 2 megapixeli și una de adâncime de 2MP. Pentru selfie-uri, Galaxy A03s are o cameră de 5MP. Samsung ar putea opta pentru un procesor mai nou în Galaxy A04s. Predecesorul său a fost livrat cu cip-setul MediaTek Helio P35 cuplat cu până la 4GB de RAM și 64GB de stocare.

Se pare că Galaxy A04s are dimensiunile de 164,5 x 76,5 x 9,18 mm. Va fi dual SIM, dar va avea și un slot pentru card micro-SD pentru stocare extensibilă. Cel mai probabil aceeași baterie de 5.000 mAh existentă pe Galaxy A03s va furniza curentul electric. Ne așteptăm ca Samsung să ofere aici cel puțin 15W de încărcare rapidă.