Acasă Stiri Galaxy A10, Galaxy A20e și Galaxy XCover 4s primesc Android 10

Galaxy A10, Galaxy A20e și Galaxy XCover 4s primesc Android 10

Samsung lucrează intens în aceste zile la actualizarea cu Android 10 la mai multe smartphone-uri din portofoliul său. Gigantul high-tech a actualizat zilele trecute cu Android 10 și One UI 2.0 chiar și pe Samsung Galaxy J6 (2018). Nu este surprinzător, Galaxy J6 fiind eligibil, dar este destul de fascinant după standardele Samsung de până acum.

Acum încă trei excelente smartphone-uri Samsung sunt avute în vedere. De fapt actualizarea cu Android 10 și One UI 2.0 a fost lansată și pentru Galaxy A10, Galaxy A20e și Galaxy XCover 4s. Toate trei primesc același tratament de software la nivel global.

Android 10 și One UI 2.0 pentru Galaxy A10, A20e și Xcover 4s lansat

Samsung Galaxy A10 a fost cel mai vândut telefon Android din 2019. Un succes la care cel mai probabil nici Samsung nu a sperat. Acum cu actualizarea Android 10 și One UI 2.0 la bord acest dispozitiv va fi și mai atractiv. Conform XDA-Developers, actualizarea a fost lansată prin OTA și are versiunea de software A105FDDU3BTCA.

Actualizarea a debutat în India și se extinde în zilele următoare la nivel global. Din informațiile pe care le avem actualizarea este destinată variantei globale SM-A105F. Deocamdată alte modele regionale (SM-A105FN / G / M / N) nu primesc actualizarea. Actualizarea aduce, de asemenea, patch-ul de securitate din martie 2020. Smartphone-ul a fost lansat cu Android 9 Pie.

Samsung Galaxy A20e este și el unul dintre telefoanele foarte apreciate de utilizatori, foarte bine vândut și el. Actualizarea Android 10 și One UI 2.0 pentru Galaxy S20e vine cu versiunea de software A202FXXU3BTC7 pentru varianta globală cu numărul de model SM-A202F. Spre deosebire de telefonul Galaxy A10, acest smartphone primește patch-ul de securitate din aprilie 2020. Actualizarea a demarat, cel puțin momentan, doar în Slovacia. Ne așteptăm că în perioada următoare și alte regiuni să beneficieze de această actualizare.

Slovacia este cel mai mare producător auto pe cap de locuitor din lume, cu un număr total de 1.110.000 de autovehicule fabricate doar în 2019. Este al 5-lea cel mai mare producător auto din UE. Producția auto reprezintă 43% din producția industrială totală a Slovaciei.

Samsung Galaxy XCover 4s, un telefon dintr-o categorie mai specială

Seria Samsung Galaxy XCover este una mai specială față de celelalte ale companiei sud-coreene. Sunt telefoane destinate folosirii în condiții dure, la temperaturi extreme, sunt rezistente la șocuri, apă sau praf. Sunt mult mai rezistente decât smartphone-urile normale.

Samsung Galaxy XCover 4s a fost lansat cu mai puțin de un an în urmă. Are un ecran de 5 inch și caracteristici precum un grad de rezistență IP68 la apă și praf, certificare militară MIL-STD-810G și o baterie detașabilă de 2.800mAh. Samsung a adus acum Android 10 și One UI 2.0 către acest telefon prin intermediul versiunii de software G398FNXXU4BTC7. Este inclusă și corecția de securitate din martie 2020. Actualizarea este deja lansată în Emiratele Arabe Unite, Vietnam și ceva mai aproape de noi în Polonia.

Dacă aveți unul dintre aceste trei smartphone-uri, Galaxy A10, Galaxy A20e sau Galaxy XCover 4s, actualizarea în România poate sosi în câteva zile. Vor avea prioritate telefoanele care nu sunt blocate în rețelele de telefonie mobilă. Puțin mai târziu, actualizarea cu Android 10 și One UI 2.0 va ajunge și la acestea.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...