Smartphone-ul Galaxy A10e a fost certificat de Wi-Fi Alliance

800

În acest an compania tech sud-coreeană și-a reînnoit gama de smartphone-uri mid-range Galaxy A. O gamă Galaxy A iubită și înainte, în special prin raportul specificații preț foarte bun. De la extrem de ambițiosul Galaxy A80 și până la Galaxy A10, Samsung a oferit o varietate foarte mare de telefoane în noua serie Galaxy A. Acum, conform HDblog, un Samsung Galaxy A10e se întrevede la orizont.

Samsung Galaxy A10 este cel mai slab cotat smartphone din seria Galaxy A. Acesta are un display de 6,2 inch cu rezoluție HD+, procesorul Exynos 7884, 2 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Prețul acestui Galaxy A10 este în concordanță cu specificațiile din dotare, 105 euro.

Galaxy A10e cu sistemul de operare Android 9 Pie

Zilele trecute au apărut detalii despre un alt terminal din gama Galaxy A care ar putea avea un preț mai mic decât Galaxy A10, este vorba despre un presupus Galaxy A10e . Telefonul smartphone a fost reperat cu numărul de model SM-A102U la organismul de certificare Wi-Fi Alliance. Acolo smartphone-ul Samsung a apărut că va fi echipat cu Android 9 Pie și va oferi conectivitate Wi-Fi Dual Band atât cu 2.4 cât și 5 GHz.

Acesta este un detaliu mai mult decât interesant, deoarece versiunea standard a modelului Galaxy A10 nu oferă acest suport. Deci, este foarte probabil ca modelul Samsung Galaxy A10e să utilizeze un procesor mai recent, rămânând în același timp într-un segment de preț foarte scăzut.

Diafragma sau deschiderea (apertura), se referă la dimensiunea orificiului prin care lumina ajunge în camera foto. O valoare mai mică reprezintă o deschidere mai mare a diafragmei. Cu cât numărul „f” este mai mic, cu atât fotografiile vor fi mai clare, mai luminoase fără alte artificii digitale.

În prezent nu există alte indicații privind specificațiile dispozitivului. În orice caz nu ne așteptăm la diferențe deosebite în ceea ce privește specificațiile modelului A10e față de Galaxy A10. Presupunem că acest Galaxy A10e va veni cu același afișaj HD+ de 6,2 inch Infinity-V, o singură cameră la spate de 13 MP cu diafragma f / 1,9, una frontal de 5 MP, o baterie de 3.400 mAh și un jack audio de 3,5 mm. Nu știm momentan cât de diferit va fi de Galaxy A20e.