Samsung Galaxy A11 cu triple-camera și Android 10

719
Sursa Foto: 91mobiles.com

Viitorul smartphone Samsung Galaxy A11 revine în centrul atenției datorită unor imagini și informații publicate on-line. Luna trecută am aflat unele dintre specificațiile sale și faptul că a fost certificat de Comisia Federală de Comunicații (FCC), din SUA. În mod normal lansarea este foarte aproape, are deja toate certificările, cu o probabilitate destul de mare pe 27 februarie.

Acum, prin intermediul HDBlog, am aflat că Samsung Galaxy A11 va fi echipat cu o singură cameră frontală ce va fi amplasată într-un orificiu de pe afișaj, în colțul din stânga sus. Unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri din seria galaxy A va avea trei camere foto pe spate, dispuse vertical în partea stângă sus.

Samsung Galaxy A11 cu baterie de 4.000mAh și Android 10

În fotografiile prezentate de 91Mobiles, blițul este tot în partea stângă sus dar puțin în lateral față de modulul foto. Așa apare și în schițele depuse la Federal Communications Commission (FCC). Smartphone-ul va avea o construcție din policarbonat de plastic și este de așteptat să coste în jur de 125 de euro la lansare.

Următorul Galaxy A11 cu numărul de model SM-A115, are destul de multe specificații tehnice respectabile. Vorbim despre un terminal echipat cu o baterie cu o capacitate de 4.000 mAh, 2 / 32GB de memorie. Sunt zvonuri că va veni și în variante de 3GB de RAM și 64 / 128GB de stocare. Are conectivitate Wi-Fi de 2,4 GHz (confirmată de Wi-Fi Alliance) și sistemul de operare Android 10 cu interfață One UI 2.0.

Wi-Fi Alliance a fost fondată în 1999 și are sediul în Austin, Texas, SUA. Wi-Fi Alliance este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele dacă respectă anumite standarde de interoperabilitate. Wi-Fi este o abreviere pentru ”wireless fiedelity”.

Destul de puține, până acum, sunt informațiile cu privire la acest nou smartphone Samsung Galaxy A11. De fapt, Galaxy A11 ar trebui să fie unul dintre cele mai ieftine dispozitive din întreaga gamă Galaxy A (2020). Disponibilitatea dispozitivului, cel puțin după lansare, va fi limitată la piața asiatică și africană. Aici Galaxy A11 va fi vândut inițial în două culori, alb și negru.

Pe lângă Samsung Galaxy A11, compania lucrează și la Galaxy A31 și Galaxy A41. Samsung Galaxy M21 a fost văzut recent pe site-ul de certificare Bluetooth. Listarea a evidențiat numărul modelului SM-M215F_DS (dual SIM). Acesta ar putea fi alimentat de Exynos 9611 cu 4GB RAM și sistemul de operare Android 10.