Samsung a anunțat disponibilitatea lui Galaxy A13 4G în Statele Unite

368
Samsung a anuntat disponibilitatea lui Galaxy A13 in Statele Unite
Sursa Foto: via neowin.net

Gigantul high-tech sud-coreean a anunțat de două zile disponibilitatea telefonului Samsung Galaxy A13 4G în SUA. Este important de menționat că această versiune nu are 5G, dar este frumos dacă căutați un telefon Samsung cu un buget redus. Noua versiune 4G are un preț excelent, doar 189 de dolari. Totuși, probabil că ați putea găsi telefoane cu specificații similare în SUA la un preț mai mic, dar fără marca Samsung.

În prezentarea sa, cu ocazia lansării în SUA, Samsung a spus că vizează cu Galaxy A13 companiile care doresc să-și echipeze angajații cu dispozitive pentru a-și desfășura munca. Conform Neowin, Samsung Galaxy A13 este ideal pentru lucruri precum asistența medicală, comerțul cu amănuntul și logistică. Telefonul Samsung este suficient de capabil să completeze formulare; să înregistreze date; pentru geo-etichetare; are o baterie de lungă durată; și un sistem de camere care poate scana coduri de bare și captura imagini de înaltă rezoluție.

Samsung Galaxy A13 4G este disponibil și în Statele Unite

Ne amintim că Samsung Galaxy A12 a fost și el lansat în Statele Unite. Același Samsung Galaxy A12 a fost cel mai bine vândut smartphone de anul trecut! Galaxy A12 are un preț accesibil, pornește de la 4GB RAM / 64GB stocare și are o baterie de 5.000mAh. Telefonul are quad-camera cu una principală de 48MP și o mufă de 3,5 mm.

Samsung Galaxy A13 4G are un ecran LCD TFT cu diagonala de 6,6 inch (16,76 cm) și rezoluția Full-HD+. Procesorul Exynos 850 este la bord însoțit de 4 / 6GB memorie RAM și 64 / 128GB stocare. În departamentul foto are quad-camera cu una principală de 50MP, una ultra-wide de 5MP și două de 2MP pentru adâncime și macro. Camera frontală este de 8MP. Are o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 25W, dar în cutie are un încărcător de 15W, potrivit Neowin.

Neowin este un site tehnologic fondat în anul 2000 și are sediul în Plymouth, Michigan, USA. Accentul editorial este în principal pe știrile legate de Microsoft, dar scrie și despre telefoanele mobile, gadget-uri sau alte produse tehnice.

La fel ca alte dispozitive Samsung, Galaxy A13 vine cu Knox Security și criptare Secure Folder pentru a păstra datele în siguranță. Cu funcții precum Private Share, angajații companiilor pot trimite fișiere sensibile cu limite de timp și date de expirare, precum și pot preveni capturile de ecran pentru a se asigura că datele nu sunt copiate. Garanția Samsung Care+ for Business protejează, de asemenea, investițiile companiilor împotriva daunelor accidentale.

După cum am menționat mai sus, Samsung Galaxy A13 costă 189$ în SUA și este disponibil deja pe Samsung.com pentru cei interesați să-l cumpere.