Galaxy A2 Core certificat de FCC cu display de 5 inch

912

Săptămâna trecută am aflat de o viitoare lansare a unui smartphone Samsung Android Go. Am aflat, de asemenea, că telefonul entry-level va fi comercializat ca Samsung Galaxy A2 Core. Despre acest smartphone nu există încă nicio informație despre data când va deveni oficial. Acum, conform MySmartPrice, Samsung Galaxy A2 Core a apărut pe site-ul agenției americane FCC.

Comisia Federală de Comunicații (FCC) a certificat variantele cu numărul de model SM-A260G și SM-A260G / DS. Conform documentelor comisiei, ecranul lui Galaxy A2 Core va avea o diagonală de 126 mm sau 4,96 inch. Acest lucru înseamnă că Samsung va comercializa Galaxy A2 Core ca dispozitiv de 5 inch. La fel ca alte smartphone-uri entry-level Android Go lansate recent, Galaxy A2 Core va avea cel mai probabil un ecran cu rezoluție qHD.

Samsung Galaxy A2 Core va veni cu Android 8 Oreo

În afară de mărimea afișajului, documentele FCC dezvăluie și dimensiunile fizice ale telefonului viitor. Acesta va avea 141 mm înălțime și 71 mm lățime. Așa cum a sugerat listarea pe site-ul Geekbench, Galaxy A2 Core va rula Android Oreo (Go Edition) din cutie și nu noul Android Pie (Go Edition). Ne așteptăm la un design asemănător cu primul dispozitiv Android Go de la Samsung – Galaxy J2 Core.

Sub capotă, Galaxy A2 Core se așteaptă să fie alimentat de o versiune optimizată Android Go a procesorului Samsung Exynos 7870. În departamentul de memorie smartphone-ul va fi identic cu alte smartphone-uri Android Go, cu 1 GB de memorie RAM. În ceea ce privește stocarea, este posibil ca modelul A2 Core să fie disponibil cu spațiu de stocare de 16 GB și slot pentru card microSD pentru o eventuală extindere.

MicroSD – forma asimetrică a părților laterale ale cardului microSD împiedică introducerea acestuia în slot cu susul în jos. Majoritatea cardurilor SD sunt de dimensiunile 32 × 24 × 2,1 mm. O cartelă SD defectuoasă poate fi reparată folosind echipamente specializate, atâta timp cât partea intermediară, care conține memoria flash, nu este deteriorată fizic.

După cum am menționat mai devreme, data lansării smartphone-ului nu a fost confirmată încă de Samsung. Deoarece smartphone-ul a primit avizul tuturor agențiilor de certificare, lansarea este iminentă. Cu toate acestea, în fotografiile apărute cu Galaxy A2 Core apare data de 22 martie. Este posibil ca aceasta să fie data lansării. În conformitate cu hardware-ul și specificațiile de care dispune ne așteptăm la un preț de 70-80 de euro.