Galaxy A2 Core lansat în India, display de 5 inch și Android 9 Go Edition

1194

Samsung Galaxy A2 Core, un smartphone Android Go este disponibil la vânzare în India. Galaxy A2 Core se alătură astfel lui Galaxy J2 Core și Galaxy J4 Core, ca telefoane Android Go de la Samsung. Galaxy J2 Core a fost lansat în august anul trecut iar Galaxy J4 Core în noiembrie 2018.

Telefonul are un preț aproape derizoriu, este cotat la 5.290 INR, aproximativ 67 de euro. Acesta este mai ieftin cu 12 euro față de predecesorul său Samsung Galaxy J2 Core, potrivit MySmartPrice. Nu știm dacă găsiti un smartphone Samsung mai ieftin decât acesta.

Specificații de bază pentru Samsung Galaxy A2 Core

Samsung Galaxy A2 Core merge pe urmele altor smartphone-uri Android Go, oferind caracteristicile minime de care ar avea cineva nevoie. A2 Core are un ecran LCD de 5 inch qHD cu o rezoluție de 960 x 540 pixeli. Știm că telefonul are o construcție din plastic și măsoară 141,5 x 70,9 x 9,1 mm. În mod evident, în jurul acestui ecran există rame considerabile, cu o cameră frontală pentru autoportrete, difuzorul și un senzor de proximitate situate deasupra ecranului.

Smartphone-ul dispune, în partea de jos, de o mufă pentru cască și un port de încărcare microUSB. Spatele este locul unde veți găsi camera foto și blițul LED. Galaxy A2 Core nu este cu siguranță un telefon pentru cei care doresc să ruleze jocuri intensive. Este simplu cu specificațiile de bază, la fel ca Galaxy J2 Core.

LED – Light-Emitting Diode, este o diodă semiconductoare ce emite lumină. Efectul este o formă de electroluminescență. Culoarea luminii emise depinde de compoziția și de starea materialului semiconductor folosit și poate fi în spectrul infraroșu, vizibil sau ultraviolet.

Telefonul este propulsat de procesorul Exynos 7870 de 1,6 GHz care a fost asociat cu 1 GB de memorie RAM. Smartphone-ul oferă o memorie internă de 16 GB, care poate fi extinsă și cu ajutorul unei cartele microSD. Pe partea de software, telefonul va rula Android 9.0 Pie Go Edition. Un manual de utilizare publicat anterior pentru acest telefon a menționat că va veni cu o mulțime de aplicații Google Go Edition, cum ar fi Maps Go, Google Assistant Go și Gmail Go.

Atât camera din față cât și cea din spate este de 5 MP. În ceea ce privește bateria, Galaxy A2 are la dispoziție 2.600 mAh. A2 Core este un telefon smartphone 4G LTE dual-SIM, care acceptă și WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS / A-GPS și Radio FM.