Samsung Galaxy A20s lansat cu ecran de 6,5 inch și triple-camera

1045
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Gigantul tech a lansat oficial noul smartphone cu preț redus Samsung Galaxy A20s. Compania sud-coreeană a folosit un infografic pentru a anunța noul telefon, listând toate specificațiile lui Galaxy A20s, precum și variantele de culoare. Nu dezvăluie, însă, prețurile și disponibilitatea smartphone-ului.

Samsung Galaxy A20s vine cu un ecran Infinity-V de 6,5 inch cu rezoluție HD+, așa cum era de așteptat. Smartphone-ul oferă, de asemenea, o configurație foto cu trei camere la spate și o baterie de 4.000 mAh. Acest acumulator de 4.000 mAh ar trebui să ofere cu ușurință o zi întreagă de utilizare a noului smartphone Samsung.

Samsung Galaxy A20s cu procesor Snapdragon 450 de 1,8 GHz

Galaxy A20s are un ecran HD+ de 6,5 inch cu o crestătură în formă de V în partea de sus. Este un mic upgrade față de Samsung Galaxy A20, care dispune de un ecran de 6,4 inch. Cu toate acestea, Samsung a folosit un panou LCD pe noul dispozitiv, în timp ce predecesorul a venit cu un panou AMOLED.

Infograficul Samsung nu a specificat procesorul, ci precizează doar că este o unitate octa-core de 1,8 GHz. Dar, o informație scursă de pe un site de referință în săptămâna trecută a dezvăluit că telefonul va veni cu un chipset Snapdragon 450. Acest procesor Qualcomm este un downgrade față de procesorul aflat pe Galaxy A20. În interiorul Samsung Galaxy A20 este un procesor Samsung Exynos 7884 care este mai puternic.

Exynos provine din limba greacă și este o combinație a cuvintelor grecești exypnos (inteligență) și prasinos (verde) – inteligență verde. Exynos este o serie de sistem-pe-cip (SoC) a cărei componentă de microprocesor se bazează pe arhitectura ARM.

Specificații complete Samsung Galaxy A20s

Samsung Galaxy A20s primește o configurație foto triplă la spate. Aceasta constă dintr-o cameră principală de 13 MP, una Ultra-Wide de 8 MP și una unitate de adâncime de 5 megapixeli. Camera frontală pentru selfie-uri are o deschidere f / 1,8 și este de 8 megapixeli. În partea din spate este disponibil și un scanner de amprente în formă ovală.

Telefonul va fi disponibil în două configurații care oferă stocare de 3 GB RAM / 32 GB și 4 GB RAM / 64 GB. Un slot pentru card microSD este disponibil pentru a adăuga mai mult spațiu de stocare. Dimensiunile lui Samsung Galaxy A20s sunt de 163,3 x 77,5 x 8,0 mm și are o greutate de 183 grame. Samsung a inclus pe dispozitiv o baterie de 4.000 mAh, care acceptă încărcare rapidă de 15W. Dispozitivul va fi disponibil în patru opțiuni de culoare – albastru, negru, verde și roșu.

Compania sud-coreeană nu a comunicat deocamdată prețurile de vânzare și calendarul pentru comercializarea lui Samsung Galaxy A20s, potrivit 91Mobiles.