Samsung lucrează deja la un Galaxy A21s, are cameră macro

928
Sursa Foto: via SamMobile.com

Anul trecut, Samsung a lansat un număr nebun de smartphone-uri din seria Galaxy A (2019), probabil nici Samsung nu mai știe câte! După cum au arătat înregistrările de mărci comerciale, compania se pregătește să lanseze variante 2020 ale telefoanelor din seria Galaxy A în următoarele luni. Două dintre ele, Galaxy A51 și Galaxy A71, sunt deja oficiale și sunt în vânzare. Grosul acestei serii și nu știm câte vor fi în final, sunt în dezvoltare. Astăzi, am aflat despre existența unui Samsung Galaxy A21s.

Samsung lucrează în prezent la un smartphone cu numărul de model SM-A217F. Cel mai probabil, după numărul de model, acesta va fi Samsung Galaxy A21s. Nu vedem un alt telefon cu alt nume pentru acest număr de model SM-217F și conform schemei de numire a gigantului tech acesta va fi. Litera „F” din terminația numărului de model arată că telefonul este dezvoltat pentru Statele Unite.

Samsung Galaxy A21s cu 32 / 64GB de stocare

Ciudat, încă nu sunt informații despre dezvoltarea unei variante globale a unui Samsung Galaxy A21 obișnuit. Sigur că sunt mari șanse ca să vedem și un Galaxy A21 pe piață alături de acest Galaxy A21s, ce va ajunge probabil doar pe unele piețe.

Ne amintim că Samsung a lansat și un telefon Galaxy A20e (SM-A202F) anul trecut. Acesta a venit în variante Nano SIM și Dual SIM și a avut o diagonală de 5,8 inch. Un procesor Exynos 7884 și 3GB de RAM cu 32GB stocare au fost pe A20e, alături de alte caracteristici interesante. Dar dacă și un Samsung Galaxy A21e este în cărți anul acesta nu este clar.

Primul smartphone Dual SIM a fost Benefon Twin, lansat de Benefon în 2000. La începutul anilor 2000 au urmat Nokia, Samsung și Sony. Apple a adăugat suport dual SIM în modelele sale iPhone XS (2018). Sunt telefoane cu triplu SIM (LG A290) și patru SIM (Cherry Mobile Quad Q70).

Revenind la numărul de model SM-A217F, viitorul Samsung Galaxy A21s știm că va veni cu 32GB și 64GB stocare. Ca memorie RAM probabil va avea 3 sau 4GB. Știm, de asemenea, că va veni în albastru, negru, alb și roșu. Putem confirma că va avea o cameră macro de 2MP. Galaxy A51 și Galaxy A71 au ambele camere macro de 5MP, iar Galaxy A41 despre care am scris recent, ar trebui să aibă și el una. Se pare că Samsung se va concentra pe aducerea camerelor macro în toate smartphone-urile sale în acest an. A făcut la fel când a adus camerele ultra-largi ca o caracteristică standard pentru majoritatea seriilor sale din 2019.