Un videoclip cu Samsung Galaxy A21s, confirmă caracteristicile camerei

862
Sursa Foto: 91mobiles / YouTube

Lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy A21s ar putea avea loc chiar și după ce terminați de citit acest articol. Mai multe dintr specificațiile specificațiile sale au apărut până acum și prin apariția unui clip video cu acest telefon avem confirmarea acestora și mai aflăm unele lucruri noi. Este un telefon cu trei camere la spate și un ecran IPS LCD.

Acum, colegii noștri de la site-ul 91Mobiles a obținut acces exclusiv la un videoclip de marketing al telefonului. Nu este realizat de Samsung și nu are chiar cea mai bună calitate, de aceea nu îl publicăm. Cu această ocazie se confirmă numele Galaxy A21s și aflăm că acesta va avea o funcție Live Camera care va permite utilizatorilor să difuzeze videoclipuri live pe platforme precum Instagram, Facebook sau YouTube direct din aplicația implicită Camera. Funcții precum AR Doodle vor fi, de asemenea, disponibile pe smartphone-ul bugetar. În plus, receptorul va fi disponibil în negru, alb și albastru.

Specificațiile lui Samsung Galaxy A21s sunt cunoscute

În ceea ce privește specificațiile scurse, Galaxy A21s oferă un display HD+ IPS LCD de 6,5 inch cu rezoluție de 720 x 1.600 pixeli. Acesta ar putea fi alimentat de un procesor Exynos de gamă medie, cuplat cu 3GB RAM și 64GB spațiu de stocare. Acesta poate fi extins în continuare prin slotul pentru carduri microSD. Aproape sigur telefonul va porni cu Android 10 și One UI 2.0 din cutie.

În ceea ce privește departamentul foto, Galaxy A21s are trei camere la spate. Triple-camera este compusă dintr-o cameră primară de 48MP, o cameră secundară cu rezoluția de 8MP și una de 2MP. Pe partea din față, aproape sigur telefonul va fi echipat cu un snapper de 13MP pentru selfie-uri și apeluri video. Smartphone-ul Galaxy A21s va fi unul dintre mulții urmași ai excelentului Samsung Galaxy A20 lansat în martie anul trecut.

91Mobiles este cel mai mare site de informații pentru telefoane mobile din India. Are sediul la Gurgaon și birouri la Chennai. 91Mobiles are peste 8 milioane de accesări în fiecare lună și este în primele 250 de site-uri web din India.

Conform 91Mobiles, o baterie mare de 5.000 mAh alimentează telefonul și ar trebui probabil să aibă asistență la încărcare rapidă. Un senzor de amprentă nu va lipsi de la spate și jack audio de 3,5 mm va fi în dotarea lui Galaxy A21s. Funcțiile de conectare includ 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, dual SIM, GPS și port microUSB.