Galaxy A21s cu un procesor Exynos 850 necunoscut, apare pe Geekbench

770
Sursa Foto: SamMobile.com

Deocamdată smartphone-ul Samsung Galaxy A21 nu a fost lansat oficial de compania sud-coreeană. Sunt multe informații despre el și poate fi lansat oricând. Totuși, Samsung lucrează la o versiune actualizată a dispozitivului care poartă numele Galaxy A21s. Am mai scris despre acest smartphone de bine de două luni, apoi pauză. Acum telefonul a apărut online în baza de date a site-ului de referință Geekbench.

Așa cum era de așteptat, Samsung Galaxy A21s este identificat prin numărul de model SM-A217F. Standardul Samsung Galaxy A21 are numărul de model SM-A215. Deci, nu sunt dubii în privința numelui viitorului telefon Samsung, conform și site-ului SamMobile. Probabil va moșteni mai multe dintre caracteristicile și specificațiile lui A21, bineînțeles cu unele îmbunătățiri.

Galaxy A21s a apărut pe Geekbench cu un procesor necunoscut, Exynos 850

Conform Geekbench, Galaxy A21s va fi alimentat de un chipset Exynos 850 misterios. Dispune de opt nuclee de procesare (octa-core) care aparent funcționează la o frecvență de bază de 2,0 GHz. Nu se cunosc alte detalii despre acest procesor, este pentru prima dată când el în apare în spațiul galactic.

Cel puțin după nume, Exynos 850 ar trebui să fie un chipset bugetar. Nu este clar dacă cele opt nuclee ale procesorului vor fi împărțite în grupuri diferite de nuclee sau dacă toate vor avea caracteristici identice. Sperăm ca Samsung să facă mai multă lumină asupra acestui procesor mai devreme decât prea târziu. Dar, indiferent ce vom afla despre acest procesor, Galaxy A21s este indubitabil destinat să fie un telefon cu preț redus. În acest fel nu ne așteptăm la minuni în privința performanțele lui Exynos 850 și a smartphone-ului A21s în general.

Camera macro este folosită pentru a face fotografii de foarte aproape. Într-o fotografie macro subiectul fotografiat este mai mare decât dimensiunea sa reală. Camera macro surprinde foarte multe detalii ale obiectului din fața sa.

Din ce am văzut de pe Geekbench, Galaxy A21s are 3GB de RAM și Android 10. Probabil A21s va fi echipat cu o baterie generoasă de 5.000mAh, conform informațiilor anterioare. Se preconizează că telefonul va avea 32 și 64GB de memorie internă și va fi disponibil în negru, albastru, roșu și alb. Putem să confirmăm că va avea și o cameră macro de 2MP pe spate.

Anul trecut am primit de la Samsung și un Galaxy A20e (SM-A202F). Acesta a venit în variante Single SIM și Dual SIM și un ecran de 5,8 inch. Are un procesor Exynos 7884, 3GB RAM cu 32GB stocare, a fost și este un smartphone foarte apreciat de utilizatori. Probabil Samsung mizează pe acest lucru cu Galaxy A21s.