Galaxy A22 și Galaxy A41 primesc Android 12 și interfața One UI 4.1

94
Galaxy A22 si Galaxy A41 primesc Android 12 si One UI 4.1
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Actualizarea Android 12 însoțită de interfața Samsung One UI 4.1 a ajuns la smartphone-urile Samsung Galaxy A22 și Galaxy A41. Ambele modele de gamă medie primesc în prezent marea actualizare Android în Rusia. Lansarea ar trebui să se extindă în mai multe țări în câteva zile.

Galaxy A22 și Galaxy A41 primesc și interfața actualizată One UI 4.1 de la Samsung cu această actualizare. Noul pachet software este identificat prin numerele de versiune A225FXXU3BVD8 și, respectiv, A415FXXU1DVDB pentru cele două modele. Ambele telefoane primesc și corecția de securitate din aprilie, care remediază peste 80 de vulnerabilități.

Cu toate acestea, suntem mai interesați de bunătățile pe care le aduc Android 12 și One UI 4.1. Sunt o mulțime. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android introduce câteva funcții cheie de confidențialitate. Acum sunteți notificat cu un indicator de afișare ori de câte ori o aplicație are acces la microfonul sau camera dispozitivului. Potrivit, AndroidHeadlines, acest lucru împiedică aplicațiile să înregistreze sau să captureze pe furiș diferite lucruri din jur. Dacă o aplicație necunoscută accesează microfonul sau camera și nu o puteți găsi, acum puteți tăia accesul pentru toate aplicațiile simultan.

Android 12 ajunge la Galaxy A22 și Galaxy A41

Indubitabil Samsung este de neegalat în actualizările software în spațiul Android. Pe lângă software-ul Android 12 stoc, Samsung a adăugat câteva trucuri software proprii. Noua funcție de paletă de culori a companiei vă permite să aplicați schema de culori a imaginii de fundal elementelor interfeței de utilizare a sistemului pentru o senzație mai personalizată. Samsung a adăugat, de asemenea, mai multe widget-uri pe ecranul de pornire și a îmbunătățit designul widget-ului. Modul întunecat și AOD (întotdeauna afișat) primesc îmbunătățiri. Este o valoare adăugată la Samsung Galaxy A22 și Samsung Galaxy A41.

Alte puncte importante ale interfeței Samsung One UI 4.1 includ aplicații Samsung stoc îmbunătățite; o tastatură Samsung integrată în mod grammatical; funcționalitate Bixby îmbunătățită; rutine Bixby îmbunătățite și câteva funcții noi ale camerelor.

Always On Display (AOD) este o caracteristică a ecranelor Super AMOLED disponibilă pe anumite telefoane Samsung. A fost introdusă cu Samsung Galaxy S7 în 2016. Funcția Always On Display consumă aproximativ 3% energie.

Nu trece aproape nicio zi fără ca Samsung să lanseze o nouă actualizare de software pentru unul dintre smartphone-urile sau tabletele sale. Acesta este o dovadă a angajamentului companiei în materie de software, precum și a unui portofoliu extins de produse. Recent am scris că seria Galaxy S22 primește a doua actualizare de software în mai puțin de o lună. În același timp, firma coreeană lansează și actualizarea Android 12 și One UI 4.1 pentru Galaxy A22 și Galaxy A41.

Dacă utilizați oricare dintre cele două telefoane Galaxy, actualizarea mare la Android 12 ar trebui să vă ajungă destul de curând. Atenție la o notificare în zilele următoare. De asemenea, puteți verifica manual dacă a sosit actualizarea prin Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați pe Descărcare și instalare. Dacă actualizarea nu a sosit, repetați pașii mai târziu, poate sosi în orice moment.