Galaxy A22s 5G cu procesor MediaTek Dimensity 700 prezentat în Rusia

410
Samsung Galaxy A22s 5G cu MediaTek Dimensity 700 prezentat in Rusia
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Smartphone-ul Samsung Galaxy A22s 5G a fost prezentat ieri în Rusia. Noul telefon Samsung pare să se bazeze îndeaproape pe Galaxy A22 5G care a fost dezvăluit în India la începutul acestui an. Are aceeași diagonală de ecran, baterie și camere triple la spate. Procesorul este diferit.

Deși Samsung Galaxy A22s 5G nu a fost încă pus în vânzare, acest lucru se va întâmpla în scurt timp. Smartphone-ul este probabil un mic exercițiu de rebranding al Samsung înainte de a-l scoate la vânzare pe o altă piață. Prin urmare și specificațiile noului telefon sunt aproape în întregime identice cu dispozitivul care este deja disponibil în India. Momentan nu știm dacă acest model va ajunge și pe alte piețe.

Galaxy A22s 5G cu procesor Mediatek Dimensity 700

Samsung încă nu a anunțat prețul sau disponibilitatea smartphone-ului în Rusia, conform MySmartPrice. Cu toate acestea, a confirmat că Samsung Galaxy A22s 5G va fi disponibil în două variante de memorie RAM și stocare. Una cu 4GB de memorie RAM și 64GB stocare, iar cealaltă cu 4GB RAM și 128GB stocare. Fiecare dintre cele două variante vor fi disponibile în trei variante de culoare – mentă, gri și alb. În India, Galaxy A22 5G are un preț de pornire de la aproximativ 220 de euro. Ne așteptăm la un preț în jurul acestei valori și pentru Samsung Galaxy A22s 5G în Rusia.

Rusia este cea mai întinsă țară din lume, două ori mai mare decât teritoriul celei de-a doua țări ca întindere, Canada. Limba rusă este a cea mai folosită pe Internet după limba engleză. În 1867, Rusia a vândut SUA teritoriul Alaska cu 7,2 milioane USD.

Galaxy A22s 5G are un procesor MediaTek Dimensity 700 și variantele de stocare menționate mai sus. Acest procesor va fi la bordul unui alt telefon entry-level, Samsung Galaxy A13 5G ce va fi lansat anul viitor Acest lucru fixează pe A22s 5G ca un smartphone 5G de gamă medie, accesibil. Smartphone-ul are un ecran Full HD+ cu diagonala de 6,6 inch (16,76 cm) și o rată de reîmprospătare de 90Hz.

În spate A22s 5G are o cameră principală de 48 MP, împreună cu două camere de 5 și 2MP ca parte a modulului foto spate. În față, camera pentru selfie și apeluri video este de 8 megapixeli. Toate cele de mai sus sunt puse în mișcare de energia furnizată de o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 15W. În ceea ce privește conectivitate, telefonul are o mufă audio de 3,5 mm, USB-C, Wi-Fi dual-band, Bluetooth 5.0 și NFC.