Galaxy A25 5G va fi lansat în Europa înainte de Crăciun

165
Galaxy A25 5G va fi lansat in Europa inainte de Craciun
Sursa foto: via gizmochina.com

Primul telefon din seria Galaxy A 2024 va fi lansat în acest an înainte de Crăciun în Europa. Este vorba despre Samsung Galayx A25 5G. Un retailer din Elveția a listat telefonul pentru vânzare și vedem de aici data potențială de lansare și prețul. Retailerul a eliminat apoi data lansării, dar prețul a rămas.

Potrivit retailerului elvețian Digitec, Samsung Galaxy A25 5G va începe să fie livrat pe 18 decembrie. Telefonul va costa 279 CHF (~295 de euro) în Elveția. Retailerul elvețian confirmă și zvonurile anterioare despre caracteristici și specificații.

Prețul și data disponibilității se potrivesc cu o scurgere de informații de luna trecută. Acesta ar trebui să fie prețul pentru varianta de bază de 6GB de memorie RAM + 128GB. Dispozitivul va fi disponibil și într-o versiune de 8GB + 256GB. Potrivit site-ului GizmoChina, telefonul ar putea fi lansat pe mai multe piețe în zilele următoare. Majoritatea dintre ele vor fi probabil țări europene.

Telefonul va avea un ecran AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) cu o rezoluție FHD+ (2340 x 1080 pixeli). Afișajul va oferi o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Dispozitivul va fi alimentat de un procesor Samsung Exynos 1280 și va porni din cutie cu Android 14 și One UI 6. Samsung va oferi patru generații de upgrade-uri ale sistemului de operare și 5 ani de actualizări de securitate. Galaxy A25 5G va arăta ca orice alt smartphone Samsung cu camere individuale aliniate vertical și un design cu cadru plat. Va veni în opțiuni de culoare negru, albastru și galben.

Culoarea galben, care provoacă în general sentimente de fericire și pozitivitate, a fost folosită predominant în arta antică și este sacră în mai multe religii. Frica excesivă și irațională de culoarea galbenă se numește xantofobie.

Va exista o configurație cu trei camere în spate, cuprinzând o cameră principală de 50MP (OIS), una ultra-largă de 8MP și un snapper macro de 2MP. În față, va exista o cameră de 13 megapixeli pentru selfie-uri și apeluri video.

Telefonul va avea conectivitate dual-SIM 5G, Wi-Fi dual-band, Bluetooth 5.1, GNSS (Global Navigation Satellite System), NFC, USB Tip-C, mufă pentru căști de 3,5 mm și slot pentru carduri MicroSD. Nu în ultimul rând, va consuma energie dintr-o baterie de 5.000 mAh și va suporta încărcare de 15W.