Samsung Galaxy A3 (2017) primește certificarea de la FCC

1927

Samsung Galaxy A3 (2017), cu număr de model SM-A320F, a fost certificat de către FCC. Comisia Federală de Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite ale Americii, creată de Congresul american pentru a reglementa comunicațiile.

 Încă de când Samsung a lansat seria Galaxy A, brand-ul a reușit să valorifice destul de eficient această gamă. Atât de mult a crescut popularitatea gamei încât au fost foarte multe scurgeri de informații și imagini despre Galaxy A3, Galaxy A5 si Galaxy A7 reveritor la variantele pentru anul 2017.

Zvonurile despre aceste telefoane sunt tot mai multe, și suntem siguri că brandul sud-corean va începe anul 2017 cu o generație nouă din seria Galaxy A.

Acestea au fost deja certificate prin Bluetooth Special Interest Group (SIG) și WiFi Alliance (WFA), iar acum certificarea FCC este o dovadă mai mult decât elocventă că în ianuarie 2017 am putea vedea noi telefoane de la Samsung.

Diverse informații despre telefoane, inclusiv numărul de model și ID-ul au fost dezvăluite de vizita la FCC.

Ne așteptăm ca Galaxy A3 (2017), să vină cu un ecran de 4.7 inch, și cu o rezolutie de 720 x 1280. Nu este clar faptul dacă dispozitivul va avea display AMOLED sau nu, dar este destul de bine și așa.

Un procesor Octa-core, care rulează la 1.5GHz, 3GB de memorie RAM și cu o certificare IP68 (telefonul poate face baie timp de 30 minute). :)

Samsung Galaxy A3 (2017), dispune un aparat de fotografiat în spate 12MP, și un selfie de 8MP în față. Android 6.0.1 ar trebui să fie pre-instalat.

Documentația de la FCC arată că receptorul va cuprinde o E-etichetă. Din moment ce eticheta FCC este plasată în interiorul compartimentului pentru baterii, înlocuind eticheta fizică cu o E-etichetă, este un semn că bateria care alimentează receptorul este non-amovibilă.

Are o baterie de 3.000mAh. Butonul de start are și un scanner de amprente.

Cu lansarea iminentă a telefonului, mai avem puțin și toate presupunerile vor devein realitate.

SURSĂPriceraja