Samsung Galaxy A30s cu triple-camera la spate și afișaj Infinity-V

926
Sursa Foto: Galaxy A30 via 91mobiles.com

Producția lui Samsung Galaxy A30s a început deja în India, potrivit unui insider din compania Samsung, așa că ne putem aștepta să fie lansat în curând. Informația vine din zonă, de la site-ul indian 91Mobiles. Galaxy A30s este fabricat în India.

Smartphone-ul Samsung Galaxy A30s va debuta cu un afișaj Infinity-V și triple-camera la spate. Noul telefon va fi o actualizare a modelului Galaxy A30 lansat anterior de Samsung. Originalul Samsung Galaxy A30 are un ecran Infinity-U și două camere la spate.

Samsung Galaxy A30s cu Android 9 Pie și One UI

În privința afișajului nu vor exista multe diferențe dar, o cameră suplimentară va ajuta la creșterea performanțelor foto cu Galaxy A30s. În plus, sursa Samsung citată de 91Mobiles a adăugat că producția telefonului Galaxy A30s a început în India. Acest lucru este o confirmare a faptului că telefonul poate fi lansat oricând.

Smartphone-ul este printre dispozitivele pe care Samsung le are acum în vedere și a fost listat pe Geekbench la începutul acestei luni. Conform site-ului Geekbench, Galaxy A30s ar putea veni cu numărul de model SM-A307FN. Receptorul poate împacheta un procesor Samsung necunoscut momentan, de 1,59 GHz și asociat cu 3 GB RAM. În ceea ce privește software-ul, Android 9 Pie și One UI vor fi la bord din cutie.

Octa-Core, după cum sugerează și numele, este un procesor alcătuit din opt nuclee de procesare. Acest tip de procesor permite smartphone-urilor Galaxy să efectueze sarcini mai avansate. Pot fi urmărite filme de înaltă rezoluție și jocuri grafice grele, fără a descărca bateria, făcând dispozitivele mai capabile și mai eficiente.

Caracteristicile camerelor, bateria și alte detalii despre Samsung Galaxy A30s nu au fost încă dezvăluite. Ne așteptăm să fie mai bune decât pe A30. Acesta din urmă a fost lansat cu un ecran Super AMOLED de 6,4 inch Full HD+ și sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 3. Galaxy A30 are un procesor Exynos 7904 Octa-Core, asociat cu până la 4 GB RAM și 64 GB stocare extensibilă.

În departamentul de camere foto, telefonul are o configurație dual-camera cu 16 + 5 MP pe spate. Frontal are o cameră de 16 megapixeli cu o deschidere f / 2,0 pentru selfie și apeluri video. O baterie de 4.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W alimentează Galaxy A30. Scanerul de amprente este pe panoul din spate al receptorului.