Samsung Galaxy A31 primește actualizarea la Android 12

459
Samsung Galaxy A31 Android 12
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy A31 a fost lansat în aprilie 2020 cu Android 10 și interfața One UI 2.5 la bord. Anul trecut a primit actualizarea la Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1. Acum avem vești bune despre acest telefon. Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A31 actualizarea la Android 12 și One UI 4.1 a fost lansată pentru telefonul dvs.

Actualizarea Android 12 și One UI 4.1 a fost lansat momentan în Rusia, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Dar, conform procedurii Samsung în privința actualizărilor de software, actualizarea va ajunge în zilele următoare în mai multe țări din întreaga lume. Va ajunge și la utilizatorii din România în cel mai scurt timp.

Actualizarea la Android 12 lansată pentru Samsung Galaxy A31

Actualizarea Android 12 pentru Samsung Galaxy A31 vine cu versiunea de firmware A315FXXU1DVD8. De asemenea, aduce patch-ul de securitate din aprilie 2022 care remediază peste 80 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Această nouă actualizare aduce un design reînnoit al interfeței de utilizare cu funcția Paleta de culori; aplicații stoc îmbunătățite; confidențialitate și securitate mai bune; și performanțe îmbunătățite.

Actualizarea la sistemul de operare Android 12 ar putea fi ultima actualizare majoră de software a acestui telefon. Prin prisma raportului calitate preț, Samsung Galaxy A31 a fost și este un smartphone foarte apreciat de utilizatori. Galaxy A31 are patru camere la spate cu una principală de 48MP, una de 8MP (ultrawide), una de 5MP (macro), și una de 5MP (adâncime). Frontal are o cameră de 20 megapixeli.

Camera de adâncime nu face efectiv fotografii, doar cartografiază zona din fotografie pentru adâncimea câmpului. Adâncimea câmpului este distanța dintre cele mai apropiate și cele mai îndepărtate obiecte dintr-o fotografie.

Dacă sunteți utilizator Samsung Galaxy A31 în Rusia, puteți descărca și instala imediat actualizarea Android 12. Pentru a descărca actualizarea, accesați Setări -> Actualizare software, apoi apăsați pe Descărcare și instalare. Fiind o actualizare mare vă recomandăm să efectuați descărcarea și instalarea printr-o rețea Wi-Fi. Tot procesul va dura ceva timp, din acest motiv este recomandat ca bateria să fie încărcată minimul 50%.