Galaxy A31 are o baterie de 5.000mAh, conform unui site de certificare

1030
Sursa Foto: via sammobile.com

Am scris în ultima perioadă de mai multe ori despre Samsung Galaxy A31. Acesta este aproape de lansare și apar tot mai multe informații despre el. În tot cu trendul din ultima vreme, Samsung pune baterii tot mai mari pe smartphone-urile sale. Acum am aflat că Galaxy A31 va avea o baterie de 5.000mAh.

Că Samsung a pus pe modelele din Seria Galaxy S20 baterii mari știm deja, dar tot mai multe telefoane din gama medie Galaxy A primesc și ele baterii la care nu visam sau doar visam, în urmă cu ceva timp. Deja ne-am obisnuit cu baterii foarte mari pe seria Galaxy M și acum se întâmplă la fel cu seria Galaxy A (2020).

Cu o baterie de 5.000mAh Galaxy A31 poate dura cel puțin două zile

Despre Samsung Galaxy A31 au fost zvonuri, am scris și noi, că va avea o baterie de 5.000mAh. Este un plus serios față de Samsung Galaxy A30 ce a fost lansat cu o baterie de 4.000mAh. Acest zvon a fost acum confirmat de o imagine cu acumulatorul lui A31 postată de site-ul de certificare SafetyKorea.

Oricât de puternic ar fi un telefon, o baterie de 5.000mAh garantează o durată de viață excelentă. Pe un dispozitiv de gamă medie, cum ar fi Galaxy A31, va dura, fără îndoială, peste două zile cu o utilizare ușoară până la medie. Aceasta este părerea noastră, deși va trebui să testăm telefonul când va fi lansat pentru a vedea durata reală de viață a bateriei.

Korea Safety Certification Co., Ltd este un laborator de testare din Coreea de Sud acreditat la nivel internațional. SafetyKorea efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie și care sunt utilizate în atmosfere potențial explozive.

Pe lângă acumulatorul de 5.000mAh, specificațiile cunoscute ale telefonului Galaxy A31 includ o cameră posterioară primară de 48MP și o cameră macro de 5MP. Sistemul de operare Android 10 va fi la bord și opțiuni de stocare de 64 și 128GB. Galaxy A30 a fost anunțat pe 25 februarie anul trecut. Acum odată cu lansarea telefoanelor Galaxy A51 și A71, Samsung A31 poate deveni și el oficial în curând.

De asemenea am aflat că bateria lui Galaxy A41 a fost certificată. Are numărul de model EB-BA415ABY și, potrivit SamMobile, are o capacitate de 3.500mAh. În acest moment, nu se știe când Samsung Galaxy A31 și Galaxy A41 vor fi lansate oficial de către Samsung. Știm totuși că acestor două ar trebui să li se alăture și Samsung Galaxy A11.