Galaxy A34 primește o funcție nouă cu actualizarea din mai 2023

393
Galaxy A34 primeste o functie noua
Sursa foto: galaxyclub.nl

Galaxy A34 nu a fost pe piață de mult timp, dar știm deja că dispozitivul este un telefon solid, fără bliz-blizuri inutile. Samsung încă mai trebuia să rezolve un punct până acum, A34 rulează pe patch-ul de securitate din februarie. Deoarece telefonul este actualizat oficial o dată pe trimestru, ar trebui să primească cel mai recent patch de securitate în luna mai. Și într-adevăr, asta se întâmplă acum, dar și mai mult decât atât.

Prima actualizare majoră a fost lansată pentru Samsung Galaxy A34, cu tot felul de gadgeturi noi. Cu această actualizare posesorii acestui telefon primesc cel mai recent patch de securitate, dar și o funcție nouă. Acum puteți descărca actualizarea de peste 1GB pe modelele de Galaxy A34 din Europa. Versiunea de firmware A346BXXU2AWE2 face lucruri diferite. O privire asupra listei de modificări arată că dispozitivul va primi în orice caz patch-ul din mai și este acum în sfârșit actualizat în ceea ce privește securitatea.

Image Clipper ajunge pe Galaxy A34 cu actualizarea din mai 2023

În plus, vedem că a fost optimizat în unele zone și software-ul, potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub. Este oarecum normal se se întâmple acest lucru imediat după lansarea oficială a unui nou telefon. Poate cel mai interesant cu această actualizarea este că Galaxy A34 primește funcția Image Clipper. Acesta a debutat la începutul acestui an pe seria Galaxy S23, dar inițial nu a fost o parte standard a interfeței One UI 5.1. Cu toate acestea, Samsung a decis ulterior că Image Clipper este potrivit și pentru alte dispozitive. De exemplu, actualizările au adus această funcție și pe Samsung Galaxy A54.

Cu Image Clipper, puteți selecta cu ușurință persoane sau obiecte dintr-o fotografie punând degetul pe ele când o vizualizați în Galerie. Apoi, software-ul controlat de AI detectează automat contururile, astfel încât să puteți salva persoana sau obiectul separat, sau o puteți copia și lipi direct în altă parte.

Termenul Artificial Intelligence a fost creat în 1956 de John McCarthy. Stephen Hawking, Bill Gates și Elon Musk, și-au exprimat îngrijorarea cu privire la AI. Stephen Hawking a spus că „acest lucru ar putea însemna sfârșitul rasei umane„.

Acum puteți descărca și instala direct actualizarea pe Galaxy A34 neblocat în rețelele mobile mai multe țări din Europa, inclusiv în România. În cazul în care aveți un A34 blocat în rețeaua de telefonie mobilă, poate fi necesar să mai aveți răbdare. Puteți aștepta până când primiți notificarea automată că puteți descărca actualizarea. Dar puteți începe și manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.