Galaxy A35 5G mai aproape de lansare, a fost certificat de NBTC

211
Samsung Galaxy A35 5G
Sursa foto: androidheadlines.com

Despre telefonul Samsung Galaxy A35 5G au fost foarte multe informații în ultima perioadă, au apărut mai multe fotografii și a fost certificat de mai multe agenții din diferite țări. Acum a apărut pe site-ul de certificare NBTC din Thailanda. National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) a certificat telefonul cu numărul de model SM-A356E/DS. Deși listarea în sine nu oferă specificații hardware detaliate, înseamnă aprobarea pentru lansare în Thailanda.

Comisia Națională de Radiodifuziune și Telecomunicații (NBTC) cere ca standardele și cerințele tehnice să fie respectate, potrivit GizmoChina. Certificarea NBTC asigură că viitorul dispozitiv Galaxy îndeplinește toate standardele necesare, prin urmare, este sigur de utilizat.

Anterior, Galaxy A35 5G a fost obiectul mai multor scurgeri și redări, înclusiv de design. Astfel am aflat că va avea noul element de design „Key Island”, introdus pentru prima dată cu Galaxy A25 5G. Key Island este umflătura subtilă ușor proeminentă pe lateral, care va facilita găsirea butonului de pornire și a tastelor de volum. Spatele dispozitivului are un aspect tipic pentru smartphone Samsung, cu cele trei camere poziționate vertical, ieșind individual din carcasa spate.

Din punct de vedere al afișajului, zvonurile indică un ecran Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) cu rezoluție FHD+ și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Ne așteptăm ca Galaxy A35 să aibă un cip Exynos 1380 și până la 8GB RAM și 256GB stocare. Se zvonește că Galaxy A35 5G va rula pe Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0.

Memoria RAM și stocarea sunt locuri în care să vă păstrați datele, dar fac lucruri foarte diferite. Memoria RAM se șterge atunci când telefonul este oprit. Pe de altă parte, stocarea rămâne intactă indiferent de câte ori închideți telefonul.

În ceea ce privește camerele, cel mai probabil va avea una principală de 48 (50) megapixeli, însoțită de una de 8MP și una de 5MP pe spate. Frontal, pentru selfie și apeluri video va avea o cameră de 13 megapixeli. În plus, se zvonește că dispozitivul are o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare de 25W, potrivit certificării precedente FCC.

Având în vedere că dispozitivul a primit aproape toate certificările pentru lansare pe toate piețele majore, ne putem aștepta la lansarea globală a Galaxy A35 destul de curând. Vă vom ține la curent cu orice noutăți despre Galaxy A35 5G, pe măsură ce devin disponibile mai multe informații.