Samsung Galaxy A35 5G: au apărut primele imagini

311
Samsung Galaxy A35 5G
Sursa foto: via hdblog.it

Până acum am avut informații despre Galaxy A15, Galaxy A25 și Galaxy A55, toate din seria Galaxy A 2024. Dar Samsung se pregătește să aducă pe piață și pe urmașul lui Galaxy A34, un smartphone anunțat în martie alături de modelul Galaxy A54. Samsung Galaxy A35 5G – acesta este numele său oficial. Momentan nu știm când va debuta acest telefon, încă nu există o indicație precisă în acest sens.

Din primele imagini vedem că smartphone-ul are margini subțiri, colțuri rotunjite și trei camere la spate în configurația verticală clasică. Telefonul are un ecran cu diagonala de 6,6 inch (16,76 centimetri) cu un mic orificiu central sus care adăpostește camera frontală. Părțile laterale sunt plate cu o ușoară curbură în corespondență cu butonul de pornire și butonul de volum. Potrivit HDBlog, dimensiunile de gabarit ale dispozitivului sunt 161.6 x 77.9 x 8.2mm.

Până acum, smartphone-urile din seria Galaxy A3x aveau un afișaj cu notch pentru camera frontală. Începând cu Samsung Galaxy A35 5G compania renunță în sfârșit notch-ul de pe afișaj. Similar cu Galaxy A5x, Galaxy A35 va avea un ecran tip Infinity-O, ceea ce îl face mai premium.

Galaxy A35 arată ca un telefon Galaxy din față și din spate. Configurația individuală a obiectivului camerei este marca imbatabilă Samsung. Galaxy A35 pare să aibă un ecran plat cu rame vizibil groase. În timp ce ramele nu sunt de obicei o problemă în sine, unii utilizatori consideră că bărbia mai groasă nu este foarte estetică.

Cele mai vizibile schimbări par să fie pe lateral. Cadrul lateral este plat pe majoritatea marginilor, dar are o proeminență vizibil curbată pentru butoanele din partea dreaptă. Marginile laterale nu par a fi foarte colțuroase, pare a fi o margine mai moale, cu o ușoară curbură, potrivit AndroidAuthority.

MediaTek Dimensity 1080 este fabricat cu procesul de 6 nm al TSMC și are un procesor grafic Mali G68 integrat. Procesorul este de tip octa-core cu două nuclee ARM Cortex-A78 puternice (2,6 GHz) și șase nuclee Cortex-A55 (2,0 GHz).

Alte specificații și caracteristici la Galaxy A35 sunt momentan necunoscute, dar se pare că va împrumuta multe de la Galaxy A34. În acest fel estimăm un ecran FHD+ Super AMOLED cu diagonala de 6,6 inch și rata de 120 Hz. Cel mai probabil va fi la bord procesorul MediaTek Dimensity 1080 însoțit de 8GB de RAM și 256GB stocare. Sigur vor fi și alte variante de RAM și stocare.

Ne așteptăm la trei camere la spate, cu una principală de 48MP + 8MP (ultra-wide) + 5 MP (macro) și una de 13 megapixeli în față. Pe partea de conectivitate mizăm pe dual-SIM 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.3, USB-C, NFC și GPS. Nu va lipsi certificarea IP67 și o baterie, probabil de 5.000 mAh.

Vă reamintim că Galaxy A34 a fost lansat în Europa cu un preț de pornire în jur de 399€. Așteptă un preț în jurul aceleiași sume și pentru viitorul Galaxy A35.