Galaxy A42 5G va avea ecran Infinity-U și patru camere foto la spate

470
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Fotografii cu viitorul smartphone Samsung Galaxy A42 5G au apărut deja pe web, dezvăluind un ecran Infinity-U și patru camere foto la spate. Se pare că smartphone-ul Samsung va include sub capotă procesorul Qualcomm Snapdragon 750G.

Luna trecută gigantul high-tech sud-coreean a anunțat pe Samsung Galaxy A42 5G. În cadrul evenimentului virtual din 3 septembrie „Life Unstoppable”, Samsung a dat primele detalii despre viitorul A42 5G. Acesta este echipat cu toate caracteristicile pe care utilizatorii le pot aștepta de la un dispozitiv din seria Galaxy A. Are un design unic și modern și patru camere la spate.

Samsung Galaxy A42 este de așteptat să fie cel mai ieftin dispozitiv 5G din portofoliul Samsung. Va face parte din gama medie alături de Galaxy A51 5G și Galaxy A71 5G. Săptămâna trecută au apărut informații conform cărora A42 5 ar putea fi primul dispozitiv cu procesorul recent anunțat Snapdragon 750G. Acum, fotografii cu Galaxy A42 5G au apărut pe web, confirmând încă o dată afișajul Infinity-U și un modulul foto cu patru camere la spate.

Specificații și caracteristici Galaxy A42 5G

Galaxy A42 5G va avea un ecran Super AMOLED mare de 6,6 inch, cu o crestătură în forma unui strop de apă în cădere, care găzduiește camera frontală selfie de 20MP. Ar trebui să fie un panou FHD+ (1080 x 2400 pixeli) similar cu alte smartphone-uri mid-range Galaxy A. Se așteaptă ca A42 5G să aibă un senzor de amprentă pe ecran, deoarece nu este nicăieri vizibil în imagini.

Smartphone-ul a apărut deja pe Geekbench, dezvăluind un scor de 615 puncte în testul single-core și 1.799 în testul multi-core. În ceea ce privește grafica, Snapdragon 750G vine echipat cu procesorul grafic GPU Adreno 619. Procesorul 750G vine cu o serie de funcții interesante, inclusiv subsistemul de conectivitate mobilă Qualcomm FastConnect 6200 compatibil cu Wi-Fi 6, care acceptă conexiuni stabile și sigure.

Adreno este o serie procesoare grafice (GPU) dezvoltate de Qualcomm și utilizate în multe dintre procesoarele sale. Adreno 619 este cu până la 10% mai rapid decât Adreno 618. Printre caracteristici sunt suport pentru motorul AI Qualcomm și funcțiile Snapdragon Elite Gaming.

Listarea Geekbench a dezvăluit deja 4GB RAM pe dispozitiv, dar ne putem aștepta ca smartphone-ul să fie oferit și în variante de memorie mai mari, la lansare. Samsung Galaxy A42 5G va include o configurație de cameră quad-spate. Nu se știe exact specificațiile camerelor, dar presupunem că va fi una principală de 48MP + 8MP + 5MP (macro) + 5MP de adâncime.

Informațiile de certificare au dezvăluit mai devreme prezența unei baterii de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă. Similar cu majoritatea celorlalte dispozitive Samsung Galaxy, Galaxy A42 va rula, de asemenea, Android 10 cu interfața Samsung One UI.

Conform MySmartPrice, Samsung a spus că va dezvălui mai multe detalii despre acest dispozitiv mai aproape de lansare.