Acasă Stiri Samsung Galaxy A5 (2018), specificații apărute pe Geekbench

Samsung Galaxy A5 (2018), specificații apărute pe Geekbench

Pe platforma etalon pentru procesoare Geekbench, au apărut primele informații despre specificațiile lui Samsung Galaxy A5 (2018).

Începând cu această perioadă vom începe să auzim tot multe zvonuri și informații despre seria Galaxy A (2018), serie care Samsung o va lansa la începutul anului viitor. Primele specificații despre Samsung Galaxy A5 (2018) au apărut în mediul online. Un telefon Samsung cu numărul de model SM-A530F a fost reperat pe platforma de referință Geekbench și ne da o idee despre ceea ce ar putea fi specificațiile lui Galaxy A5 (2018).

Înregistrarea de la Geekbench pentru Galaxy A5 (2018) arată că telefonul va fi alimentat de noul procesor Samsung Exynos 7885. Este probabil să fie versiunea de 10nm a lui Exynos 7880 care poate fi găsită pe Samsung Galaxy A5 (2017).

Recent un telefon Samsung cu numărul de model SM-A5300 a trecut și el pe la Geekbench și dispunea de un procesor Qualcomm Snapdragon 660 (4-core 2.2 GHz și 4-core 1.8 GHz), susținut de 6 GB de memorie RAM. Probabil acela era un model pentru piața americană.

Conform acestor specificații Samsung Galaxy A5 (2018) cu numărul de model SM-A530F, dispune de un procesor Exynos 7885 octa-core de 1.59 GHz. În comparație cu modelul Exynos 7880, performanța single-core a lui Exynos 8895 este mult mai bună, aproape s-a dublat. Este asociat cu 4 GB de memorie RAM. Aceasta va fi o îmbunătățire binevenită față de RAM-ul de 3 GB al lui Galaxy A5 (2017).

Conform listării, telefonul este alimentat de Android 7.1.1. Nougat. Dacă până ajungem în faza de lansare și Samsung prezintă acest telefon cu Android 8.0 Oreo atunci când vine momentul, rămâne de văzut.

Sunt primele informații despre Samsung Galaxy A5 (2018) și nu s-au prezentat alte detalii online, dar este un bun prilej ca să presupunem că întreaga serie Galaxy A (2018) va conține scanere de amprente digitale și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Din păcate, numărul de detalii apărute pe Geekbench sunt întotdeauna relativ limitate. Deși nu facem presupunera că dispozitivul va avea un ecran fără margini, nu ne-ar surprinde dacă lateralele ecranului vor fi rotunjite.

Geekbench este un procesor etalon de referință, cu un sistem de notare care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simuleaza scenarii reale. Versiunea actuală Geekbench 4, utilizează scoruri care sunt calculate față de un scor de bază de 4.000, ceea ce reprezintă performanța unui Intel Core i7-6.600U de 2.60 GHz.

Zvonurile sugerează că va fi prezent și afișajul Infinity, la fel ca pe Galaxy S8/S8+ și Galaxy Note 8. Chiar un buton pentru asistentul inteligent Bixby ar putea face drumul spre seria Galaxy A (2018).

Ca de obicei, Samsung va prezenta oficial noile modele Galaxy A (2018) la sfârșitul anului 2017 sau începutul anului 2018. Ne așteptăm ca Samsung să nu se abată prea mult de programul de lansare obișnuit, astfel încât Samsung Galaxy A5 (2018) să fie în magazine la sfârșitul lunii februarie.

Până atunci, vom afla, fără îndoială, mai multe informații și zvonuri despre modelele Galaxy A (2018), modele de la mijlocul gamei producătorului tech sud-coreean, dar modele, în special A5 și A7, ce dispun de caracteristici high-end.

SourceSamMobile

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...