Acasă Stiri Detalii despre Samsung Galaxy A5 (2018), care a trecut de Geekbench

Detalii despre Samsung Galaxy A5 (2018), care a trecut de Geekbench

Samsung Galaxy A5 (2018) tocmai a trecut de platforma de referință GeekBench, dezvăluind o parte din fișa sa tehnică și pare a fi pregătit pentru lansare la sfârșitul anului în curs, sau la începutul anuluii viitor.

În timp ce toată lumea are ochii pe Samsung, care astăzi lansează super phabletul Galaxy Note 8, un alt smartphone este pe cale să apară în Galaxie.

Acesta este Samsung Galaxy A5 (2018).

Se întâmplă adesea ca smartphone-urile care urmează să fie comercializate să fie dezvăluite cu ceva timp înainte prin intermediul site-urilor de referință și se pare că nici urmărorul bestseller al gigantului high-tech sud-coreean, Samsung Galaxy A5 (2018) nu scapă de această regulă.

Este vorba de telefonul cu numărul de model SM-A5300 și acum viitorul nou smartphone ne dezvăluie o parte din caracteristici.

Variantelor anterioare ale lui Galaxy A5 2016 și 2017 sunt cunoscute sub numerele SM-A5100 și respectiv SM-A5200.

Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. Telefonul Samsung are o placuță în spatele bateriei detașabile, găsiți numărul de model acolo. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în Setări Android și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și în manualul de utilizare este menționat numărul de model.

Noua gamă a modelului Galaxy A 2018 pare să se fie pregătită din timp de firma sud-coreeană, recent a fost depistat și un Galaxy A7 (2018) care a apărut pe un alt site de referință. Dar să mergem direct la ceea ce ne arată Geekbench despre ediția A5 (2018) a lui Samsung Galaxy.

Smartphone-ul Galaxy A5 (2018) al producătorului Samsung se bazează pe un procesor Qualcomm SoC de la Snapdragon 660 (4-core 2.2 GHz și 4-core 1.8 GHz), care va fi susținut de 6 GB de memorie RAM. Pentru comparație, modelul A5 (2017) are un procesor Exynos 7880 ( cu 8 nuclee la 1,9 GHz) și 3 GB de memorie RAM.

Un lucru foarte bună, pentru utilizatori este că Galaxy A5 (2018) vine cu sistemul de operare Android Nougat la bord, în vreme ce Galaxy A5 (2017) avea doar Android 6.0.1 Marshmallow.

Listarea de pe GeekBench ne arată că dispozitivul a obținut un scor de bază de 1.591 și scorul multi-core de 5.706.

Merită să remarcăm faptul că Galaxy A5 (2017) are un ecran tactil de 5,2 inch, full HD AMOLED cu rezoluție de 1.920 x 1.080 pixeli, alimentat de un procesor Exynos 7880, care funcționează cu un sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow.

Dispozitivul are de asemenea o memorie RAM de 3 GB, o memorie interna de 32 GB care poate fi extinsă până la 256 GB prin card microSD, o cameră principală de 16MP cu diafragmă f / 1,9, obiectiv de 27mm, focalizare automată și bliț cu LED și o baterie de 3.000 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă.

Faptul că vine cu o memorie RAM de 6 GB este un lucru bun și presupunem că smartphone-ul va fi deosebit de talentat pentru multitasking, cel puțin dacă aceste informațiile sunt corecte.

Chiar dacă Samsung Galaxy S8 este cel mai bine vândut smartphone Android în momentul de fata, Samsung nu uită nici de celelalte modele, iar gama sa mijlocie Galaxy A este mai mereu în centrul atenției.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...