Acasă Stiri Galaxy A5 și A7 (2018) cu design fără margini și afișajul Infinity

Galaxy A5 și A7 (2018) cu design fără margini și afișajul Infinity

Noile informații apărute pe diferite canale media ne prezintă și fotografii cu ceea ce ar putea să apară în viitorul Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7 ediția din anul 2018. Astfel, putem vedea un design aproape similar cu Galaxy S8, cu ecranul Infinity Display, exact cum este și ecranul lui Galaxy S8 / S8+ și a lui Galaxy Note 8.

La cea mai populară gamă de telefoane de la Samsung vom avea un design fără margini, dar la telefoane care vor fi mai ieftine decât cele din seria S și Note.

De câteva zile au apărut informații despre ce este la spatele lui Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7 (2018)

Aceste informații sugerează posibilitatea ca aceste dispozitive să fie dotate cu un ecrane fără margini, deoarece senzorul de amprentă digitală este situat pe partea din spate a terminalului.

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy A5 și A7 (2018) vor veni cu margini foarte subțiri iar pe parte frontală superioară a afișajului vom avea un senzor foto dublu.

Raportul de aspect pentru Galaxy A5 și A7 este același ca și pe Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8, adică: 18,5: 9.

Raportul de aspect al unui ecran descrie relația proporțională între lățimea și înălțimea acesteia. Este frecvent exprimată ca două numere separate, ca exemplu 18: 9. Lățimea și lungimea este măsurată folosind aceleași unități de măsură. La o imagine cu un raport de aspect de 18: 9, o imagine poate fi de 18 centimetri lațime și 9 centimetri înălțime.

Există un butonu dedicat lui Bixby, este pe partea stângă a telefonului situat chiar sub butoanele dedicate volumului, iar pe partea dreaptă avem butonul de alimentare. În cele din urmă, pe marginea inferioară este conectorul USB de tip C. Continuăm cu spatele, unde avem așa cum era de așteptat un senzor foto unic cu bliț, precum și senzorul de amprentă poziționat chiar sub el.

Știrile anterioare sugerează că Galaxy A5 (2018) va conține procesorul Samsung Exynos 7885 cu 4 GB de memorie RAM, 32GB de spațiu de stocare și Android 7.1.1 Nougat din cutie. Afișajul Infinity va fi prezent pe toate modelele Galaxy A (2018).

Acum știm o parte din fișa tehnică a modelelor Galaxy A 2018, dacă aceste informații sunt adevărate, ne putem aștepta la un excelent an 2018 pentru Samsung.

Este de la sine înțeles că această prezentare nu ar trebui să fie luată ca 100% exactă, oricum mai avem destul timp până la apariția acestor telefoane, cu toate acestea, avem o idee despre designul acestor produse înainte ca noile dispozitive să-și facă apariția.

Samsung va lansa cel mai probabil seria Galaxy A (2018) la începutul anului viitor, astfel încât ne vor mai aștepta multe scurgeri de informații și zvonuri până atunci.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...