Galaxy A50 certificat de FCC cu un display de 6,22 inch

829

Conform zvonurilor Samsung intenționează să lanseze o serie de smartphone-uri Galaxy A 2019 în următoarele luni. Unele dintre aceste modele sunt Samsung Galaxy A10, A20, A30, Galaxy A50, Galaxy A70, și Galaxy A90. Despre unele telefoane din această serie au mai apărut diverse zvonuri și unele informații.

Despre Galaxy A50 se spune că este o ofertă high-end a dispozitivelor viitoare, cu câteva caracteristici premium. Conform informațiilor va avea cu un senzor de amprentă digitală și încărcare fără fir. Lansarea telefonului se apropie, fiind recent certificat de Wi-Fi Alliance și Bluetooth SIG. Acum, dispozitivul Galaxy A50 a primit certificarea de la o altă autoritate de reglementare, potrivit 91Mobiles.

Samsung Galaxy A50 a fost certificat de Comisia Federală de Comunicații a Statelor Unite (FCC). Atât versiunile cu un singur SIM, cât și cele dual SIM au fost certificate de FCC. Smartphone-urile cu numărul de model SM-A505F și SM-A505F / DS au apărut pe site-ul autorității de reglementare americane. Certificarea comisiei FCC a arătat că receptorul va avea un afișaj de 6,22 inch și dimensiunile de 158,5 mm x 75,5 mm. Unele zvonuri sugerau că smartphone-ul va avea un display Super AMOLED de 6 inch. Mai mult, listarea confirmă faptul că dispozitivul va veni cu opțiuni de conectivitate Wi-Fi și Bluetooth 2.0 cu două benzi.

Galaxy A50 cu ecranul Infinity-V și trei camere la spate

Conform informațiilor anterioare, Samsung Galaxy A50 va veni cu noul afișaj Samsung Infinity V, cu o zonă centrală în partea de sus în formă de strop de apă în cădere. Ecranul este similar cu al telefoanelor Galaxy M10 și Galaxy M20. Deși nu există nici o mențiune privind rezoluția afișajului, suntem siguri că Galaxy A50 va avea rezoluție Full HD+ cu un raport de aspect de 19,5: 9. Se pare că telefonul oferă în spate trei camere foto, dintre care o cameră principală de 25 MP. Sunt mai multe informații care dau un senzor de amprentă digitală și încărcare wireless.

FCC – Federal Communications Commission  a fost înființată în 19 iunie 1934 printr-un decret semnat de Franklin D. Roosevelt. La 3 ianuarie 1996 Congresul Statelor Unite a modificat sau a abrogat unele prevederi ale Legii comunicațiilor din 1934. A fost prima revizuire majoră a politicii americane în domeniul telecomunicațiilor în aproape 62 de ani!

Se așteaptă ca dispozitivul să fie alimentat de un procesor Samsung Exynos 9610, însoțit de 4 GB de memorie RAM. Celelalte specificații Galaxy A50, despre care sunt informații, includ variantele de stocare de 64 GB și 128 GB, ca software este noul sistem de operare Android 9 Pie și are o baterie de 4.000 mAh. Va avea un preț de aproximativ 450 de euro.