Galaxy A50 cu Exynos 9610 și 4GB de RAM evaluat pe Geekbench

1047

În plus față de viitoarele telefoane mai ieftine Galaxy M10, M20 și M30, Samsung lucrează la alte modele noi din seria Galaxy A, care au o cifră mai mare în numele lor. Înainte de lansarea sa preconizată la începutul lui 2019, viitorul Samsung Galaxy A50 a fost văzut pe Geekbench. Potrivit PhoneArena, Samsung SM-A505FN, care ar putea fi lansat ca Galaxy A50, rulează Android Pie și are procesorul Exynos 9610.

Faptul că Galaxy A50 are Exynos 9610, 4 GB de RAM și Android 9 Pie este mai mult decât interesant. Sunt câteva dispozitive Samsung care au procesorul Exynos 9610 dar, nici unul nu are noul sistem de operare de la Google. Posibil opțiunile de stocare să includă 64 GB și 128 GB, nu avem date concrete în acest moment.

Samsung Galaxy A50 cu Exynos 9610 și 4GB de memorie RAM a fost testat pe procesorul etalon de referință Geekbench. Galaxy A50 a înregistrat un respectabil scor de 4380 de puncte în testul multi-core și 1615 de puncte pe single-core. În ceea ce privește Exynos 9610, este un upgrade ușor peste Exynos 7885, care se află pe telefoane precum Galaxy A8 (2018). Performanțele sale sunt mai bune decât cele ale procesorului Exynos 7885.

Posibilă lansare la lui A50 înainte de Galaxy S10

Acum, Samsung preferă lansarea modelelor sale Galaxy S cu cea mai recentă versiune de Android din cutie înainte de orice alt dispozitiv. Dotarea cu Android Pie a modelului SM-A505FN sugerează că ar putea ajunge la vânzare cu amănuntul cândva după Galaxy S10. Cu toate acestea, gigantul coreean caută noi modalități de a revigora vânzările din gama mijlocie. Așadar, Galaxy A50 poate veni și mai repede. Samsung nu a confirmat planurile de lansare a modelului Galaxy A50. Dacă Samsung merge pe tiparul obișnuit, apariția oficială a lui A50 poate fi sfârșitul lunii decembrie sau începutul lunii ianuarie.

Numărul de model este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. Telefoanele Samsung au o plăcuță în spatele bateriei detașabile, găsiți numărul de model acolo. La telefoanele Samsung cu Android, întrați în Setări Android și selectați „Sistem”, apoi „Despre telefon”. În cutia telefonului și manualul de utilizare este menționat numărul de model.

Ca de obicei, Geekbench nu dezvăluie nimic altceva despre acest dispozitiv special. Deci, detalii precum capacitatea de stocare internă și rezoluțiile aparatului foto rămân neclare în acest moment. Cu toate acestea, rezultatele benchmark-ului ne dezvăluie prezența lui Android 9 Pie. Acesta este cu siguranță un semn pozitiv, având în vedere istoricul lansării anterioare din gama mid-range Samsung cu versiuni mai vechi de Android.

Samsung Galaxy A50 este, posibil să vină cu unul dintre noile afișaje Samsung Infinity. Rămâne de văzut dacă va avea o gaură la centru sau la colț. Ne așteptăm la detalii suplimentare în perioada următoare.