Samsung Galaxy A50 a început să primească Android 10

1440

Samsung a început în sfârșit să lanseze actualizarea Android 10 pentru Galaxy A50. Coreea de Sud a fost una dintre primele piețe care a obținut firmware-ul. Compania lansează acum actualizarea în India, o piață în care A50 a avut o performanță excepțională. Conform SamMobile, Samsung Galaxy A50 a fost unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri anul trecut.

Galaxy A50 a primit certificarea Wi-Fi cu Android 10 la bord în urmă cu doar câteva săptămâni. Acesta a fost un mare indiciu că actualizarea va fi lansată în curând. Utilizatorii acestui telefon de peste tot din lume au așteptat cu răbdare să primească actualizarea la Android 10 și One UI 2.0. Așteptarea s-a încheiat, smartphone-ul a început să primească update-ul în țările sus amintite și se va extinde peste tot în perioada următoare.

Samsung Galaxy A50 actualizat la Android 10 și One UI 2.0

Actualizarea lui Galaxy A50 la Android 10 este difuzată prin OTA în India cu versiunea de firmware A505FDDU4BTC4. Acesta aduce și patch-ul de securitate din februarie 2020. Actualizarea din Coreea de Sud are versiunea de firmware A505NKSU3BTC3 și este însoțită de patch-ul de securitate din martie 2020.

Actualizarea firmware-ului aduce toate caracteristicile care fac parte din Android 10. Acesta aduce, de asemenea, One UI 2.0, cea mai recentă interfață pentru Android. One UI 2.0 aduce și câteva funcții noi, despre care am mai scris zilele trecute. Este doar o chestiune de timp înainte ca actualizarea Android 10 la A50 să înceapă să se deruleze pe alte piețe de pe glob. Galaxy A50 are un cititor de amprente în-display!

Amprentele digitale ale ursulețului Koala, sunt foarte asemănătoare cu ale oamenilor, chiar și experții au probleme când le compară! Australia a emis o monedă de platină cu ursulețul Koala. Moneda are un Koala pe revers și pe regina Elisabeta a II-a pe avers.

Având în vedere numărul mare de Galaxy A50 vândute peste tot în lume, se poate spune că milioane de utilizatori de pe întregul glob așteaptă această actualizarea. Nu va mai dura mult și va ajunge peste tot și așteptăm actualizarea și în România în zilele următoare.

Galaxy A50 a fost lansat anul trecut în februarie și a venit cu foarte multe caracteristici premium. A50 are un display Super AMOLED „Infinity-U” de 6,4 inch și un procesor Exynos 9610. Sunt la bord 4/6 GB de RAM și 64/128GB stocare. Smartphone-ul A50 are o baterie de 4.000mAh cu încărcare rapidă de 15W. Samsung a vândut peste 24 de milioane de bucăți din A50, fiind al treilea cel mai vândut smartphone din lume în Q3 2019. A fost cel mai bine vândut smartphone din Europa în prima parte a anului trecut.