Galaxy A51 5G primește actualizarea de securitate din iunie 2022

224
Galaxy A51 5G primeste actualizarea de securitate din iulie 2022
Sursa foto: sammobile.com

Începând cu Samsung Galaxy A5 (2017) toate modelele următoare Galaxy A5x au venit cu specificații și caracteristici excelente care le-au adus în atenția cumpărătorilor. Galaxy A50, Galaxy A51, Galaxy A52 și Galaxy A53 s-au bucurat și se bucură de aprecieri din partea fanilor Samsung. De asemenea, Samsung a fost foarte atent cu aceste modele. Acum a venit rândul lui Samsung Galaxy A51 5G pentru actualizarea din iunie 2022.

Galaxy A51 5G nu a primit aceeași expunere sau o lansare la fel de răspândită ca Galaxy A52 5G, potrivit SamMobile. Probabil că acesta este unul din motivele pentru care A51 5G nu a primit niciodată actualizări de software foarte regulate. Urmașul lui Samsung Galaxy A50, A51 5G are puțin peste doi ani și a fost recent retrogradat la actualizări bianuale de securitate. Se pare că Samsung respectă acum acel program.

Actualizarea din iunie 2022 lansată pentru Galaxy A51 5G

Galaxy A51 5G a primit o nouă actualizare de software după un timp considerabil, cel puțin pe unele piețe. Această nouă actualizare aduce patch-ul de securitate din iunie 2022. Da, corecția de securitate din iulie 2022 nu este inclusă, dar bănuim că un patch de securitate vechi de o lună nu este un lucru atât de rău. Actualizarea crește și stabilitatea generală a dispozitivului, dar acestea sunt toate informațiile pe care Samsung le furnizează pentru acest smartphone.

În acest moment, actualizarea este disponibilă în Țările Nordice și în Slovacia. Probabil va dura mai multe zile până când actualizarea se va extinde în alte țări și regiuni. Noua actualizarea are versiunea de firmware A516BXXU5DVG4 și o mărime de 5,53GB.

Începând cu ianuarie 2022, cetățenii din Slovacia aveau acces fără vize sau cu viză la sosire în 182 de țări și teritorii. Pașaportul slovac clasându-se la acest capitol pe locul 9 în lume. Japonia este pe primul loc cu 192 țări fără vize / viza la sosire.

Cu toate acestea, rețineți că Samsung Galaxy A51 5G va primi o actualizare majoră în câteva luni. A51 5G (de asemenea, și A51 4G) este eligibil pentru actualizarea la Android 13. Aceasta va fi ultima sa actualizare majoră a sistemului de operare pentru acest telefon, după care va mai primi doar actualizări de securitate.

Utilizatorii acestui smartphone din țările amintite mai sus vor primi o notificare când actualizarea este disponibilă. De asemenea, puteți verifica dacă actualizarea a sosit mergând la Setări -> Actualizare software. Dacă cumva este acolo, apăsați Descărcare și instalare. Indiferent de modalitatea în care ați alege să faceți upgrade, nu se vor schimba prea multe cu noua versiune de firmware.