Galaxy A51 primește actualizarea One UI 2.5 bazată pe Android 10

988
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Vești bune pentru proprietarii de Samsung Galaxy A51. Acum unele variante internaționale ale telefonului primesc o actualizare One UI 2.5 care se bazează pe Android 10. În special, actualizarea aduce un nou nivel de securitate, patch-ul pe luna octombrie 2020. Această actualizare Galaxy A51 One UI 2.5 a început să fie lansată deja în Rusia.

Mai mult, se așteaptă ca alte regiuni să se alăture curând listei. Deci, cei care încă nu au primit această actualizare Galaxy A51 la One UI 2.5, sunteți în vizor. Actualizarea vine cu versiunea de firmware A515FXXU4CTJ1 și este disponibilă pentru telefoanele Galaxy A51 cu numărul de model SM-A515F. Actualizarea a sosit puțin mai târziu decât se așteptau posesorii acestor smartphone-uri.

One UI 2.5 aduce Single Take și Pro Video pe Galaxy A51

Precedentul patch de securitate din septembrie 2020 a sosit acum aproape șase săptămâni. Dar, uitându-ne la actualizarea One UI 2.5 și la noile caracteristici pe care le oferă, așteptarea a merita cu siguranță. În plus, Samsung este cunoscut atunci când vine vorba de lansarea în timp util a actualizărilor, conform AndroidHeadlines. Deși compania a înțeles importanța actualizărilor regulate destul de târziu, acum este jucător de top în această categorie.

Actualizarea lui Galaxy A51 cu One UI 2.5 aduce o experiență de utilizator finală pentru Android 10. Această nouă actualizare a interfeței pe Galaxy A51 include cele mai recente și mai bune caracteristici pe care Samsung le are de oferit cu One UI 2.5 bazată pe Android 10. În esență, este cea mai bună experiență Android 10 pe care o puteți avea pe acest telefon Samsung. Lista caracteristicilor pe care le aduce această actualizare este destul de lungă.

Music Share este o caracteristică excelentă care permite prietenilor tăi să se conecteze la unul dintre dispozitivele tale audio și să redea muzică pe boxele Bluetooth. Vor trebui să se asigure că Music Share este activat și pe telefonul lor. De asemenea, trebuie să aibă Wi-Fi și Bluetooth activat.

Printre altele, aduce diverse funcții ale camerei. Ajung pe Samsung Galaxy A51 modul Single Take și Pro Video, adaugă mai multe funcționalități Always On Display la Bitmoji, îmbunătățiri de stabilitate, Music Share, Quick Share etc.

Cu toate acestea, rețineți că funcțiile ar putea să nu fie la fel cu ceea ce au primit flagship-urile din seria Samsung Galaxy S și Galaxy Note. Dar, oricare ar fi, aduce cu siguranță o experiență avansată pentru utilizatori.

În zilele următoare actualizarea va ajunge și în România

În ceea ce privește actualizarea, aceasta este lansată prin OTA în loturi. Aceasta înseamnă că va ajunge treptat la toate telefoanele și va acoperi mai multe regiuni în zilele următoare. Și România este pe listă! Cu toate acestea, dacă doriți să verificați manual cele mai recente actualizări de pe telefon, puteți accesa Setări -> Despre dispozitiv -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Dacă există o nouă actualizare disponibilă, puteți să apăsați pe ea pentru a instala cel mai recent One UI 2.5 bazat pe Android 10 pe telefonul dvs. Vă sfătuim să creați o copie de rezervă completă a datelor dvs. înainte de a declanșa o actualizare manuală.