Galaxy A51 ajunge la toți operatorii de telefonie din Statele Unite

724
Galaxy A51
Sursa Foto: SamMobile.com

Anul trecut, Samsung a lansat foarte multe noi smartphone-uri Galaxy A de gamă medie. Acestea au fost vândute peste tot în lume și s-au bucurat de foarte mare succes. Dar, doar câteva dintre ele s-au îndreptat spre SUA, una dintre cele mai mari piețe de desfacere din lume după China și India. Acum va ajunge în Statele Unite și Samsung Galaxy A51.

Excelentul Samsung Galaxy A50 a fost printre primele telefoane din seria Galaxy A (2019), lansate în SUA. Smartphone-ul a fost lansat peste tot în Statele Unite deși nu toți operatorii de telefonie din SUA au oferit dispozitivul. Se pare că anul acesta lucrurile se vor schimba. Galaxy A51, doar despre el avem momentan informații, va fi primul care va ajunge în Statele Unite din noua serie.

Samsung Galaxy A51, versiunea americană, certificat de Wi-Fi Alliance

Versiunea americană a lui Samsung Galaxy A51, blocată în rețea, a fost certificată zilele trecute de Wi-Fi Alliance. Conform SamMobile, din dezvoltarea firmware-ului pentru dispozitiv tragem concluzia că acesta va fi vândut de AT&T, T-Mobile, Verizon și Sprint.

Este pentru prima dată când avem dovezi că Samsung Galaxy A51 își va face drum spre America de Nord, deși nu este o surpriză. Momentan, nu este clar când va avea loc lansarea Statele Unite, nu știm o dată concretă. Așa cum am scris acum câteva săptămâni că Samsung are și o variantă 5G a lui Galaxy A51 în lucru. În prezent, este în dezvoltare doar pentru Coreea de Sud și sunt informații că Samsung va aduce acest model și Galaxy A71 5G în SUA.

În 1867 SUA a cumpărat Alaska de la Rusia cu 7,2 milioane de dolari, circa 4,74 cenți pe hectar! Rusia avea atunci dificultăți financiare iar Alaska nu suscita interes. Americanii au ales pentru noul teritoriu numele aleut „Alaska”. America Rusă a fost denumirea ca teritoriu rusesc.

Samsung Galaxy A51 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri din categoria sa, în ciuda unor mici deficiențe. Acesta oferă specificații excelente, în timp ce are aceeași etichetă de preț ca Galaxy A50 de anul trecut. Un ecran Super AMOLED de 6,5 inch și procesorul Samsung Exynos 9611 sunt pe acest telefon. Aflați mai multe despre Galaxy A51 de pe pagina noastră din iLoveSamsung.

Nu avem informații despre ce procesor va avea A51 în Statele Unite și nici la ce preț va ajunge pe piața nord-americană.