Galaxy A51 primește actualizarea Android 12 cu Samsung One UI 4.1

557
Galaxy A51 primeste actualizarea Android 12 cu Samsung One UI 4.1
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung a lansat actualizarea Android 12 și Samsung One UI 4.1 pentru Galaxy A51, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri ale sale din 2020. Dispozitivul de gamă medie primește One UI 4.1 al companiei cu marea actualizare Android. Este cea mai recentă versiune a software-ului personalizat bazat pe Android al mărcii coreene.

În momentul scrierii acestui articol, Galaxy A51 preia actualizarea One UI 4.1 bazată pe Android 12 în Vietnam, Rusia și Emiratele Arabe Unite. Nu ar trebui să treacă mult până când disponibilitatea pachetului OTA (over the air) se extinde pe alte piețe. Potrivit AndroidHeadlines, noua versiune de firmware pentru telefon este A51xxXXU5FVC2.

Galaxy A51 primește Android 12 și Samsung One UI 4.1

Actualizarea One UI 4.1 aduce o mulțime de modificări pentru excelentul Samsung Galaxy A51. Conține toate bunătățile care fac parte din versiunea Google a Android 12, cum ar fi indicatorii de afișare pentru accesul la cameră și microfon. În plus, Samsung a inclus câteva modificări în interfața de utilizare și, de asemenea, funcții noi. Vedeți pe site-ul nostru o comparație între Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A52!

AoD – Always on Display sau întotdeauna pe ecran. Această tehnologie a fost introdusă pentru prima dată de Nokia în 2009 pe modelul N86. Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au fost primele telefoane Samsung cu Always on Display.

Funcția de tematică dinamică numită Paleta de culori; noi opțiuni de personalizare; aplicații stoc îmbunătățite; modul întunecat îmbunătățit și AoD (afișare permanent); tastatura Samsung integrată grammatical; și optimizarea automată a fotografiilor înainte de partajare sunt câteva dintre cele mai importante. Cu această ocazie Samsung Galaxy A51 primește și corecția de securitate din februarie 2022.

Rețineți că acesta este Samsung Galaxy A51 4G despre care vorbim. Versiunea 5G a telefonului nu a primit încă actualizarea Android 12 de la Samsung. Dar asta nu ar trebui să fie prea departe acum.

Și Galaxy F62 primește Android 12 cu One UI 4.1

Actualizarea Samsung Android 12 este acum live și pentru Samsung Galaxy F62. Acest smartphone de gamă medie nu este la fel de popular ca Galaxy A51 din cauza disponibilității sale limitate. Este un telefon exclusiv pentru piața din India, cu rare apariții la nivel internațional, mai mult în zona Asiei. Ei bine, toată seria Galaxy F este concepută pentru piața indiană în colaborare cu platforma locală de comerț electronic Flipkart.

Lansat în februarie anul trecut, Galaxy F62 a debutat cu Android 11 la bord. Acum primește actualizarea Android 12 completă cu One UI 4.1. Noua versiune de firmware pentru acest Samsung mid-ranger este E625FDDU2BVC3. Această actualizare aduce și corecția de securitate din februarie 2022.

Dacă utilizați un Galaxy A51 sau Galaxy F62 telefonul vă va anunța sosirea actualizării, dacă nu ați primit-o deja. De asemenea, puteți verifica manual dacă este pe telefon din aplicația Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Fiind o actualizare mare este recomandat să aveți telefonul încărcat măcar 50%. De asemenea, efectuați descărcarea și instalarea prin Wi-Fi din motive de costuri și pentru a nu vă confrunta cu eventuale erori.