Galaxy A52 5G, au apărut primele imagini oficiale cu noul telefon Samsung

454
Samsung Galaxy A52 5G au aparut primele imagini oficiale
Sursa Foto: @evleaks

Ieri am publicat primele imagini oficiale cu Samsung Galaxy A72 5G. Galaxy A7x apare pe piață în ultimii ani alături de colegul său mai mic Galaxy A5x. Au fost în ultimul timp cele mai bine vândute telefoane Samsung din seria Galaxy A. Acum, avem presupuse imagini oficiale cu Samsung Galaxy A52 5G de la Evan Blass.

Evan Blass a postat ceea ce pretinde a fi primele imagini oficiale ale viitorului Samsung Galaxy A52 în culoare neagră. El menționează, de asemenea, că această imagine este a variantei 5G. La fel ca randările CAD inițiale, dispozitivul are un afișaj Infinity-O. Informațiile de până acum spun că Samsung Galaxy A52 5G va veni și în culorile Denim Blue, Icy White.

Samsung Galaxy A52 5G cu jack audio de 3,5 mm

În spate, putem vedea un modul foto cu patru camere, cu un aspect dreptunghiular rotunjit similar cu Samsung Galaxy A51. Acest lucru ne amintește de informațiile mai timpurii care au spus că Samsung nu se îndepărtează prea mult de designul celui mai bine vândut smartphone de anul trecut.

Cu toate acestea, observăm că finisajul în jurul modulului camerelor este puțin curbat și ceva mai subtil. Adică, aceste curbe fac ca modulul să pară că nu iese prea mult în evidență. Vorbind despre cele patru camere, sunt acolo trei mai mari, și una mai mică lângă aceasta din urmă fiind un bliț LED. Are o cameră principală de 48MP, una de 12MP ultra-wide și două de 5MP, una macro și una de adâncime. Are butoanele de pornire și volum în partea dreaptă.

Dacă priviți cu atenție, se pot vedea decupajele pentru mufa de 3,5 mm și portul Type-C din partea de jos. Acestea sigur vor fi însoțite de un difuzor și un microfon alături. Partea din stânga indică faptul că tava SIM ar fi în partea de sus.

Primele smartphone-uri Samsung cu o cameră ultra-wide (123°) au fost Galaxy S10 și S10+ lansate în 2019. Primele telefoane cu o cameră ultra-wide au fost lansate de LG, cu LG G5 lansat în aprilie 2016 și LG V20 în septembrie 2016.

Deși este evident, absența unei scaner fizic de amprente pe lateral confirmă faptul că va avea un scaner in-display. Apropo, dispozitivul va avea un ecran Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 centimetri) și va măsura ~159,9 x 75,1 x 8,4 mm.

Alte specificații preconizate includ procesorul Snapdragon 750G și sistemul de operare Android 11. Vor fi la bord 6 / 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB de stocare, conform GizmoChina. Estimăm un preț de ~400€ pentru Samsung Galaxy A52 5G.