Samsung Galaxy A52: au apărut primele specificații

2489
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Faptul că Samsung va lansa un Galaxy A52 era ceva de așteptat după înregistrarea unei serii de nume de marcă, în urmă cu aproape un an. Printre acestea se afla și numele A52. De atunci nu am aflat prea multe despre dispozitiv, dar acum câteva detalii au ajuns la noi.

Deși ne așteptăm la smartphone-ul Samsung Galaxy A52 doar în 2021, deja am aflat câteva dintre specificațiile dispozitivului. În orice caz, putem confirma că Samsung lucrează într-adevăr la Galaxy A52, care va fi, desigur, lansat și ca model 5G. La fel ca predecesorul său – Samsung Galaxy A51 și A52 este echipat cu un modul de cameră quad pe spate.

Posibilă lansare pentru Galaxy A52 în luna decembrie

Nu știm încă detalii despre obiectivul cu unghi larg și senzorul de adâncime. Este sigur că A52 are din nou o cameră macro și, prin urmare, probabil că nu este un obiectiv cu zoom real. În plus, camera principală va avea o rezoluție de 64 megapixeli. Acesta este un upgrade frumos, cel puțin pe hârtie, față de camera de 48 MP aflată pe Galaxy A51.

Conform colegilor noștri de la Galaxy Club și Samsung Galaxy A72 va primi aceeași cameră macro ca A52, dar asta este desigur ușor de ghicit. În cele din urmă, Galaxy A71 și A51 împărtășesc, de asemenea, mai multe lucruri. Nu știm în acest moment dacă este o cameră macro cu aceeași rezoluție de 5 MP.

Galaxy Club este un site din Olanda ce publică informații de ultimă oră despre telefoanele, tabletele și produsele conexe Samsung Galaxy. Este un site olandez scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Are peste 240.000 de vizitatori lunar pe site.

După cum am scris mai sus, acestea sunt primele detalii despre Galaxy A52 care au apărut. Cu alte cuvinte, dispozitivul este încă departe de lansare. Prin urmare, viitorul smartphone este așteptat doar peste câteva luni. Anul trecut, Samsung a lansat Galaxy A51 la jumătatea lunii decembrie. Dispozitivul a ajuns în magazine o lună mai târziu, la începutul anului 2020. Momentan până la informații concerte vom merge pe același scenariu privind lansarea.

Sigur că va mai dura ceva timp până când Samsung Galaxy A52 va fi urmașul real pentru Galaxy A51. Până atunci, vom afla, fără îndoială, mult mai multe despre dispozitiv. Avem speranța că acest smartphone ar putea deveni unul dintre cele mai bine vândute telefoane Samsung din 2021, cel puțin judecând după popularitatea modelelor A50 și A51.