Samsung Galaxy A53 primește actualizarea de securitate din ianuarie

217
Samsung Galaxy A53 primeste actualizarea de securitate din ianuarie
Sursa foto: sammobile.com

Galaxy A53 este în prezent cel mai bun telefon Samsung de gamă medie disponibil pe piață. Dar și așa, compania nu se culcă pe lauri și nu discriminează pe Samsung Galaxy A53 față de alte modele când vine vorba de actualizări. Vă reamintim că unii dintre predecesorii săi, cum ar fi Galaxy A50, Galaxy A52 și A52s au primit deja actualizarea.

Dar așteptarea actualizării de securitate din ianuarie pentru posesorii de Galaxy A53 s-a terminat în sfârșit. Dispozitivul primește o nouă actualizare cu versiunea de firmware A536EXXS4BWA4 în câteva țări, inclusiv Brazilia, Paraguay și Bolivia. Ca de obicei aceeași actualizare va ajunge pe alte piețe în săptămânile următoare.

Cea mai nouă actualizare a lui Samsung Galaxy A53 include doar corecția de securitate din ianuarie 2023. Din păcate asta este tot, nu primim alte bunătăți au această ocazie, potrivit SamMobile. Galaxy A53 a primit relativ recent Android 13 și One UI 5.0 cu toate delicatesele în materie de software.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din ianuarie lansată pentru Samsung Galaxy A53

O actualizare de securitate este întotdeauna binevenită, pentru că nu vă veți confrunta cu posibile erori sau probleme de securitate. Noua actualizare rezolvă și eventualele probleme apărute după instalarea Android 13. Totuși, trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, Android 13 și One UI 5.0 au fost surprinzător de stabile încă din prima zi pe foarte multe din dispozitivele Samsung.

Expresia „dați Cezarului ce-i al Cezarului” a fost rostită de Iisus Hristos. Este răspunsul dat la întrebarea fariseilor dacă trebuie plătit tribut către Roma? Răspunsul complet: „Dați Cezarului ceea ce este al Cezarului și dă-i lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu”.

Următoarea actualizare semnificativă pentru Samsung Galaxy A53 va fi probabil One UI 5.1. Și din moment ce Samsung a promis patru upgrade-uri ale sistemului de operare, au mai rămas trei actualizări mari pentru viitor. Galaxy A53 va primi Android 14, Android 15 și se va opri după actualizarea Android 16 și One UI 8.0 sau cum se va numi atunci interfața Samsung.

Când vor sosi actualizările viitoare ale sistemului de operare Android și One UI pentru Samsung Galaxy A53, nu știm momentan. Dar sperăm că Samsung va face o treabă la fel de minuțioasă cum a făcut cu Android 13 când va lansa Android 14 / 15 și 16, însoțite de interfețele aferente.

Actualizarea de securitate ar trebui să ajungă în curând la toți utilizatorii de Galaxy A54. Dar, trebuie să aveți răbdare, au fost cazuri când a ajuns la unii utilizatori și la zece zile după lansare inițială. Dacă dețineți un Galaxy A53 (SM-A536E) veți primi o notificare că actuulizarea a sosit. În același timp, puteți  verificați periodic în zilele următoare dacă a sosit prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.