Samsung Galaxy A53 primește actualizarea din mai și noi optimizări

329
Samsung Galaxy A53
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Actualizarea din mai este acum disponibilă și pentru Samsung Galaxy A53. Actualizarea nu numai că îmbunătățește securitatea, ci și camera – și multe altele. Galaxy A53 este un excelent smartphone Samsung de gamă medie, dar inițial a avut un ușor dezavantaj: software-ul nu a fost bine optimizat. De atunci, o actualizare majoră a adus multe îmbunătățiri în acest domeniu. Un nou firmware pentru dispozitiv a fost lansat – și pare să reia de unde a rămas cel anterior în ceea ce privește optimizarea.

Un pachet de nu mai puțin de 766MB este gata pentru descărcare pentru Galaxy A53. Versiunea de firmware A536BXXU2AVD7 include câteva îmbunătățiri importante pentru Galaxy A53, potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub. În primul rând, desigur, este instalat cel mai recent patch de securitate – cel din mai. Dar asta nu este totul.

Samsung Galaxy A53 – actualizarea de securitate din luna mai lansată

În jurnalul de modificări al actualizări se mai menționează, de asemenea, că stabilitatea camerei este îmbunătățită. Asta poate însemna mult și nu știm exact ce anume este îmbunătățit. La urma urmei, nu este ca și cum aplicația pentru cameră s-a prăbușit des înainte de actualizare, de exemplu. Dar, importantă este orice îmbunătățire la orice oră pentru un telefon.

Ceea ce observăm este că Samsung încă lucrează la optimizarea generală a lui Galaxy A53. Actualizarea de astăzi face, de asemenea, navigarea pe Samsung Galaxy A53 mult mai fluidă. Acum funcționează la fel de bine ca Samsung Galaxy A33, care a apărut pe piață cu un software mult mai bine optimizat. Samsung Galaxy A33 are același procesor Exynos 1280 și, astfel, demonstrează că cipul în sine nu a fost o problemă.

Exynos 1280 este un procesor octa-core fabricat cu tehnologia Samsung 5nm EUV. Are două nuclee de performanță Cortex-A78 și șase nuclee Cortex A-55 eficiente din punct de vedere energetic. Pe partea grafică are ARM Mali-G68.

Noua actualizare este acum disponibilă pe telefoanele Samsung Galaxy A53 libere de rețea din mai multe țări din Europa. Încă nu este clar dacă actualizarea a fost lansată și pentru modelele blocate în rețelele de telefonie mobile. Puteți aștepta notificarea automată sau puteți verifica imediat prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.