Galaxy A53 primește actualizarea de securitate din ianuarie

206
Samsung Galaxy A53
Sursa foto: galaxyclub.nl

Chiar înainte de evenimentul Galaxy Unpacked 2024 Samsung a lansat actualizarea din ianuarie pentru Galaxy A53. Telefonul, care peste două luni împlinește doi ani de existență, primește mai multe îmbunătățiri pentru securitatea sistemului de operare Android și a interfeței One UI.

Galaxy A53 a primit upgrade major la Android 14 relativ devreme. Drept urmare, telefonul este deja pregătit pentru a doua actualizare de securitate cu cea mai recentă versiune de Android – și prima în 2024. Potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub, această actualizare nu aduce inovații sau modificări funcționale acestui încă excelent smartphone Galaxy.

Noua actualizare are o dimensiune de peste 245MB și vine cu versiunea de firmware A536BXXS8DWL5. Doar corecția din ianuarie va fi instalată, inclusiv 75 remedieri pentru securitatea sistemului de operare Android. Există și cinci îmbunătățiri din partea Samsung, pentru interfața One UI, pentru Fișierele mele, sau pentru conexiunea Bluetooth, printre altele. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A53 vs Galaxy A73!

La fel ca pe alte dispozitive care au primit deja actualizarea din ianuarie, „problema de ardere a ecranului” nu a fost încă rezolvată pe Galaxy A53. Cu toate acestea, Samsung a anunțat la începutul acestei luni că va lansa o soluție pe termen scurt. Deci este o chestiune de timp până când acest bug – care a venit odată cu actualizarea Android 14 să fie remediat.

Bug software sau eroare de software. Este o eroare / defecțiune în proiectarea, dezvoltarea sau funcționarea software-ului. Astfel un dispozitiv poate să producă un rezultat incorect sau neașteptat sau să se comporte în moduri neintenționate.

Samsung Galaxy A53 a fost lansat cu Android 12 și interfața One UI 4.0 la bord. A primit actualizarea Android 13 și One UI 5.0 și apoi One UI 5.1. Android 14 și interfața One UI 6.0 au ajuns pe telefon în luna noiembrie a anului trecut. Telefonul va primi Android 15 și Android 16 și cinci ani de actualizări de securitate în total.

Acum puteți instala actualizarea din ianuarie 2024 pentru Galaxy A53 pe dispozitivele neblocate în rețelele mobile din Europa. Mai devreme sau mai târziu, telefonul vă va anunța că puteți descărca actualizarea. Dar puteți verifica și manual dacă o puteți descărca prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.