Galaxy A53 și Galaxy A33 primesc actualizarea One UI 6.1

82
Image Clipper Samsung Galaxy A53
Sursă foto: via winfuture

Ce era de așteptat s-a întâmplat. După ce Galaxy A73 a primit actualizarea la One UI 6.1 în urmă cu două zile, acum a venit rândul la Galaxy A53 și Galaxy A33. La fel cum s-a întâmplat în cazul lui A73, nici aceste două telefoane din seria Galaxy A nu primesc funcții AI. Totuși, sunt disponibile câteva îmbunătățiri importante.

Samsung a finalizat upgrade-ul la One UI 6.1 – incluzând în mare parte Galaxy AI – pentru seriile Galaxy S și Z. Acum tot mai multe dispozitive din seria mid-range Galaxy A primesc și ele noua interfață. Aceste dispozitive primesc diverse îmbunătățiri, dar nu există funcții din suita Galaxy AI. Săptămâna trecută One UI 6.1 a ajuns pe Galaxy A54 și Galaxy A34, astăzi este rândul lui Galaxy A53.

O descărcare masivă aduce versiunea de firmware A536BXXU9EXDC pe Samsung Galaxy A53, potrivit GalaxyClub. Noul firmware face mai multe lucruri, dar un lucru nu face: patch-ul de securitate rămâne cel din aprilie. Cu toate acestea, interfața One UI a Samsung va fi actualizată la versiunea 6.1. Vă vom scuti de lista completă de modificări acum, o veți găsi pe telefon când primiți actualizarea.

În orice caz, Samsung s-a îmbunătățit mult cu privire la diverse opțiuni de editare foto și video. Acum puteți copia cu ușurință obiecte dintr-o fotografie în alta, de exemplu. Căutarea în Galerie a fost îmbunătățită și puteți personaliza imaginile de fundal în moduri noi. De asemenea, puteți proteja bateria telefonului în și mai multe moduri.

Uniunea Europeană este a doua cea mai mare economie din lume, conform Fondului Monetar Internațional. UE are un PIB nominal total de 19,3 trilioane de dolari. Primul loc este ocupat de Statele Unite (PIB de 28 trilioane USD).

Pentru Samsung Galaxy A33 actualizarea a debutat în Singapore, dar acum este disponibilă și în Europa. Noua versiune de firmware este A336EDXU8EXDD. Este aceeași situație și pentru Galaxy A33, rămâne cu patch-ul de securitate din aprilie. Dar actualizarea se referă în primul rând la noua versiune One UI și bunătățile pe care le aduce. Primești noi funcții de galerie, opțiuni de editare, widget-uri îmbunătățite, mai multe personalizări ale imaginii de fundal, mai multe widget-uri pentru ecranul de blocare, Samsung Health îmbunătățit și mai multe funcții și îmbunătățiri noi.

Noua actualizare remediază, de asemenea, în sfârșit, „eroarea de ardere” care a fost în One UI 6.0 de la actualizarea Android 14. Din păcate, One UI 6.1 pare să provoace un consum mai mare de energie pe unele telefoane, deși nu știm încă dacă acesta este cazul și pe Galaxy A53 și Galaxy A33.