Samsung Galaxy A53 are încărcător în cutie în Brazilia

417
Samsung Galaxy A53 are incarcator in cutie in Brazilia
Sursa Foto: via gsmarena.com

Samsung Galaxy A53 a fost lansat de companie în urmă aproape două săptămâni alături de Galaxy A33 și Galaxy A73. Toate cele trei modele au conectivitate 5G. Mai au ceva în comun cele trei smartphone-uri din seria Galaxy A 2022: nu au un încărcător în cutie la livrare.

Acum, colegii noștri de la site-ul GSMArena au aflat că modelele Samsung Galaxy A53 vândute în Brazilia sunt livrate cu adaptorul (ștecherul) de încărcare în cutie. Retailerul online Americanas, unul dintre distribuitorii autorizați Samsung din Brazilia, livrează noul model A53 cu adaptorul de încărcare în cutie.

Samsung Galaxy A53 livrat cu încărcător în cutie în Brazilia

Un membru oficial al echipei Samsung confirmă că telefonul este livrat cu un încărcător de 15W în pagina Întrebări frecvente despre dispozitiv. În mod ciudat, pagina oficială Samsung Brazilia pentru Galaxy A53 nu menționează nimic despre conținutul cutiei telefonului. Samsung Galaxy A53 are în Brazilia o cutie mai mare de vânzare cu amănuntul și un încărcător de 15W în cutie.

Există un clip video pe YouTube care arată o cutie de vânzare cu amănuntul mai mare în comparație cu cea văzută pe alte piețe, cu încărcătorul de 15W inclus. Am scris recent că Samsung livrează și noile telefoane din seria Galaxy A fără încărcător în cutie, dar prin excepție, în țările unde legislația prevede acest lucru, Samsung va livra un încărcător în cutia acestor telefoane. Vedeți pe o comparație între Samsung Galaxy A53 vs Apple iPhone SE 2022!

Brazilia ocupă 47% din teritoriul sud-american și are granițe cu toate țările Americii de Sud, cu excepția Ecuador și Chile. În 2020 avea o populație de ~212 milioane de locuitori. Este cea mai mare țară din lume în care portugheza este limba oficială.

La nivel global cutia lui Galaxy A53 5G include următoarele:

  • Telefonul Galaxy A53
  • Un cablu USB-C la USB-C
  • Un instrument pentru ejectarea tăviței SIM
  • Documentație specifică regiunii unde este vândut telefonul și un ghid de pornire rapidă

Rămâne de văzut dacă Brazilia va fi singura țară care are telefoanele Galaxy A53 sunt livrate cu încărcătoare în cutie. În funcție de legislația locală sau de cerințele operatorilor mobile, poate și cumpărătorii din alte regiuni au noroc.