Galaxy A54 5G certificat de FCC, detalii despre baterie și încărcare

253
Galaxy A54 5G certificat de FCC
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung Galaxy A54 5G a obținut deja certificarea Bureau of Indian Standard (BIS) și a fost observat anterior în baza de date Geekbench, având la bord procesorul Samsung Exynos 1380. Înainte de weekend, Galaxy A54 a fost depistat și pe site-ul de certificare FCC. De aici am aflat detalii despre baterie și încărcare.

Colegii noștri de la MySmartPrice au descoperit pe Samsung Galaxy A54 5G (SM-A546E) pe site-ul web al Comisiei Federale de Comunicații (FCC). Se așteaptă ca Samsung să lanseze succesorul lui Galaxy A53 5G de anul trecut – Galaxy A54 5G – în săptămânile următoare. Samsung Galaxy A54 5G va avea o baterie de 4.905 mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W. Telefonul va fi lansat în patru opțiuni de culoare – alb, verde-mentă, violet și negru.

Galaxy A54 5G cu procesor Exynos 1380 și baterie de 4.905 mAh

Lista de certificare confirmă unele dintre specificațiile viitorului smartphone din seria Galaxy A. Conform documentelor, Galaxy A54 5G va oferi suport pentru încărcare rapidă de 25W. Recent, redările de design ale viitoarelor smartphone-uri din seria A au apărut pe web. Printre acestea se află și Samsung Galaxy A54 5G.

Listarea pe site-ul FCC dezvăluie numărul de model al bateriei, care este EB-BA546BY. Aceasta va fi o baterie cu o capacitate nominală de 4.905 mAh. Listarea dezvăluie și numărul de model al adaptorului, care este EP-TA800. Acesta este un adaptor de încărcare de 25W, care acceptă ieșiri de 15W (5V/3A) și 25W (9V/2.77A) prin protocolul USB-PD. Încărcătorul acceptă, de asemenea, protocolul de încărcare PPS cu o ieșire de până la 25W.

Programmable Power Supply (PPS) este un standard care se referă la tehnologia avansată de încărcare pentru dispozitivele USB-C. Poate modifica în timp real tensiunea și curentul de alimentare în funcție de starea de încărcare a dispozitivului.

În ceea ce privește conectivitatea, viitorul Samsung Galaxy A54 5G va avea suport pentru Bluetooth, Bluetooth LE, WLAN a/b/g/n/ac/ax și NFC. Acest lucru implică faptul că telefonul va suporta conectivitate Wi-Fi 6.

Samsung Galaxy A54 5G a fost depistat anterior în baza de date de referință Geekbench, care a dezvăluit prezența unui procesor Exynos 1380 și a 6GB de RAM. Smartphone-ul va veni preîncărcat Android 13 și One UI 5.0 din cutie. Telefonul are triple-camera la spate cu un shooter principal de 50MP. Cum acest smartphone a fost depistat pe site-urile mai multor agenții de certificare, lansarea acestuia nu poate fi departe.